close
Oral-B tandenborstel: Tot €60 cashback

Oral-B tandenborstel: Tot €60 cashback

Actie geldig van 30/08/2021 tot 31/01/2022
Actie bekijken
Solis: Cashback campagne

Solis: Cashback campagne

Actie geldig van 29/11/2021 tot 16/01/2022
Actie bekijken
GreenPan Pannekoekenpan

GreenPan Pannekoekenpan

Actie geldig van 01/12/2021 tot 28/02/2022
Actie bekijken

Pro Style Care IT8440CO Calor op Niwzi

Met de Calor Pro Style Care-kledingstomer geniet je van zachte en kreukvrije kleding met al het gebruiksgemak en comfort van kledingverzorging thuis. Het exclusieve gepatenteerde Steam & Press verticale steunsysteem levert tweevoudige stoomprestaties, voor professionele resultaten eenvoudig met de hand gestoomd. Met zijn verscheidenheid aan handige functies, is de Pro Style Care perfect voor dagelijks gebruik op zelfs de meest delicate stoffen.

Exclusieve Steam & Press voor professionele resultaten

Met het exclusieve gepatenteerde Steam & Press verticale ondersteuningssysteem kun je stomen met één hand en worden kreuken tweevoudig verwijderd. Het was nog nooit zo eenvoudig om er stralend uit te zien.

XL deltastoomkop

De perfecte balans tussen efficiëntie en precisie, met een optimale stoomverdeling voor snelle resultaten en een speciaal design voor moeilijk te bereiken plaatsen. Betrouwbaar en efficiënt verwijderen van kreuken 1800 W aan vermogen wordt gecombineerd met 35 g/min aan constante stoomuitvoer voor uiterst efficiënt stomen met onberispelijke resultaten.

Snel stomen

Een snelle opwarmtijd van 45 seconden betekent dat het toestel altijd klaar is voor gebruik. Zo zie je er in geen tijd stralend uit.

4 stoominstellingen binnen handbereik

Dankzij de vier stoominstellingen binnen handbereik behandel je moeiteloos alle stoffen op een veilige en efficiënte manier.

Veilig voor alle types van kleding

Geniet van kledingverzorging die veilig is voor je gehele kleerkast, met stoom geschikt voor zelfs de meest delicate stoffen, zoals zijde.

Blijvende prestaties

Regelmatig gebruik van de antikalkfunctie zorgt voor een langere productlevensduur, voor uitzonderlijke en blijvende stoomresultaten.

Verwijderbaar waterreservoir voor het ultieme gebruiksgemak

Het ruime volume van het verwijderbare waterreservoir van 1,3 l levert lange stoomsessies en laat je toe om zorgeloos bij te vullen.

Verfrist en zuivert

De intense kracht van stoom doodt tot 99,99% van de microben en bacteriën en verfrist en verwijdert geurtjes tijdens het stomen, voor frisse en perfect hygiënische kleding.

3 slimme accessoires meegeleverd

Gebruik de kledingborstel voor dikkere stoffen, de stoomhoes voor delicate stoffen en het vouwaccessoire om vouwen te creëren.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 169 99

Pro Style Care IT8440CO

Calor

Pro Style Care IT8440CO - Calor is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Pro Style Care IT8440CO Calor

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: