Schott Zwiesel Gin Tonic

Schott Zwiesel Gin Tonic

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/03/2018
Actie bekijken
Seltmann Weiden Trio

Seltmann Weiden Trio

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/03/2018
Actie bekijken
Mepra Carinzia Peltro

Mepra Carinzia Peltro

Actie geldig van 08/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken

Electrolux EHD60137IW op Niwzi

Deze inductiekookplaat is uitgerust met twee flexibele kookzones, waardoor je je kookpotten overal op het oppervlak kunt neerzetten, zolang je kookpot maar één van de kruismarkeringen bedekt. Zo kan je ook braadsledes op het kookvuur plaatsen. Het bedieningspaneel bevindt zich onderaan in het midden van de kookplaat en het geeft alle kookstanden weer voor elke kookzone, zodat je met slechts één aanraking de juiste temperatuur kunt selecteren. Het systeem verloopt via 'touch-and-slide', je kunt met andere woorden doorheen de verschillende instellingen heen glijden met slechts één vingerbeweging. Dankzij de nauwkeurige warmteregeling kan je ook erg precieze temperaturen gaan instellen, wanneer je langzaam wil garen bijvoorbeeld. Ook voorzien van een EcoTimer, die de warmte uitschakelt voor het einde van de kooktijd, zodat je de restwarmte optimaal kunt benutten. Voor vlakbouw. Afmetingen (B x H x D): 59 x 5,5 x 52 cm.

elektrozine.be

Met de Infinite kookplaat van Electrolux kan u eender welke pan of kookpot uitkiezen zonder erover te hoeven nadenken of ze wel zal passen op uw kookplaat. In de plaats kan u zich focussen op uw gerecht.

Kenmerken mode_editWijzigen

EHD60137IW - Electrolux is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? ElectroluxEHD60137IW

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: ElectroluxEHD60137IW

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: