Rowenta: Test mij

Rowenta: Test mij

Actie geldig van 01/04/2017 tot 30/06/2017
Actie bekijken
AEG: Je huis knapt ervan op en jij ook !

AEG: Je huis knapt ervan op en jij ook !

Actie geldig van 15/04/2017 tot 15/06/2017
Actie bekijken
Mepra Atena

Mepra Atena

Actie geldig van 03/05/2017 tot 31/03/2018
Actie bekijken

Miele KF 1801 Vi op Niwzi

Vanuit de Miele-filosofie “er is geen betere” hebben we een buitengewoon gamma van inbouwtoestellen gecreëerd, die oogstrelend topdesign combineren met perfectie tot in de puntjes: MasterCool. Elk detail is exact op de behoeften van de gebruiker afgestemd. Alleen al dankzij de hoogwaardige materialen is dit een gamma van de allerhoogste kwaliteit.

Het TouchControl-bedieningspaneel bevindt zich op een ergonomisch ideale hoogte en bestaat uit een effen bedieningsvlak met aanraaktoetsen, ook wel tiptoetsen of sensortoetsen genoemd. De functies kunt u selecteren door de toetsen lichtjes aan te raken. De temperatuur kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld en wordt digitaal weergegeven. Dit technologische hoogstandje is bovendien discreet geïntegreerd in het toestel. Volmaakt design van Miele!

Alle MasterCool-toestellen van Miele zijn uitgerust met een geavanceerd NoFrost-systeem. Zowel de koelkasten als de diepvrieskasten. Gedaan met vervelende karweien zoals ontdooien en reinigen! Het automatische ontdooien beschermt bovendien het verdampsysteem van het toestel. En ook het milieu: doordat het toestel ijsvrij blijft, koelt het zeer energiezuinig.

Met zijn talrijke ingebouwde halogeenspotjes zorgt MasterCool voor een perfecte en aangename binnenverlichting. Dankzij dit verlichtingsconcept zijn alle levensmiddelen goed zichtbaar, zelfs als het toestel vol zit. De aluminium randen van de legplaten zorgen voor een sfeervol effect dankzij de lichtweerkaatsing op de wit gelakte binnenwanden.

De MasterFresh-lade regelt automatisch de luchtvochtigheid. Uw levensmiddelen worden er bewaard in een klimaatzone die optimaal afgestemd is op de producten. U kunt immers instellen welke levensmiddelen erin zitten. Op basis daarvan stelt het toestel de beste luchtvochtigheid in en een koeltemperatuur rond 0 °C. Zo blijven uw levensmiddelen langer vers. Deze lade is ideaal voor fruit en groenten.

Versie met deurscharnieren rechts, verwisselbaar.

MasterCool is een gamma inbouwtoestellen van topkwaliteit, die aan de hoogste eisen voldoen en erg royale afmetingen hebben.

Kenmerken mode_editWijzigen

KF 1801 Vi - Miele is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? MieleKF 1801 Vi

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: MieleKF 1801 Vi

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: