Ontdek Saey Edvin I-Saey op Niwzi

De elegante SAEY Edvin biedt je een prachtig zicht op de vlammen. Niet alleen zijn panoramische ruit is een aandachtstrekker. De Edvin valt op door zijn fijne afwerking en oog voor detail. Dat merk je bijvoorbeeld aan de verborgen scharnieren en handige opbergruimte. De Edvin heeft de innovatieve Balanced Air technologie die je de meest optimale en propere verbranding garandeert. Bovendien kan hij worden uitgerust met de SNORKEL-technologie die alle verse zuurstof voor het verbrandingsproces van buiten haalt en niet uit je woonruimte.

Met de innovatieve Balanced Air technologie van SAEY regel je met één knop tegelijk de primaire en secundaire luchttoevoer. Een echt 'foolproof' systeem dat er voor zorgt dat je op elk moment zeker bent van de meest optimale en propere verbranding. In combinatie met de naverbranding van schadelijke rookgassen en de verbrandingskamer in vermiculiet, zorgt de Balanced Air technologie bovendien voor erg lage emissies en een hoog rendement.

Voor een gezonde, veilige en zuinige verbranding ontwikkelde SAEY de SNORKEL-technologie. Gezond, want met deze technologie haal je alle verse zuurstof die nodig is voor het verbrandingsproces van buiten en niet uit je woonruimte. En da’s een must bij onze steeds beter geïsoleerde huizen. Veilig, want SNORKEL-technologie sluit de terugslag van rookgassen en eventuele CO-vergiftiging uit.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

€ 2.946 35

Edvin I-Saey

Saey

Edvin I-Saey - Saey is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? SaeyEdvin I-Saey

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SaeyEdvin I-Saey