close
Le Creuset Geëmailleerd gietijzer

Le Creuset Geëmailleerd gietijzer

Actie geldig van 01/02/2020 tot 30/06/2020
Actie bekijken
Magimix: Cook Expert

Magimix: Cook Expert

Actie geldig van 26/03/2020 tot 26/07/2020
Actie bekijken
Schott Zwiesel: Fortissimo 6 PCS

Schott Zwiesel: Fortissimo 6 PCS

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken

75SM9900PLA LG op Niwzi

Om te genieten van een echte 8K resolutie moet je niet alleen letten op het aantal pixels, maar ook hoe goed de afzonderlijke pizels zichtbaar zijn. NanoCell 8K voldoet aan de internationale standaarden en biedt een nieuw niveau van detail, kleur en contrast.

8K biedt 33 miljoen pixels (7680X4320) - hoe meer pixels, hoe hoger de dichtheid. Dus om het gevoel van realisme uit 8K te krijgen, is het belangrijk om elke pixel deel van het beeld te laten zijn. Dat is wat LG NanoCell 8K biedt - 'Real 8K'.

TV-NanoCell-75-SM99-04-Real-8K-2-DesktopReal 8K - Voldoet aan de internationale normen

Het onderscheid tussen elke pixel bepaalt hoeveel detail wordt weergegeven. De meting hiervoor is Contrastmodulatie(CM). Hoe hoger de CM, des te preciezer de weergave per pixel voor een hogere beeldkwaliteit. Volgens ISO moet een 8K-resolutie een CM hebben van meer dan 25%. NanoCell heeft 88% van de CM en levert een echte 8K resolutie.

Geraffineerde kleurzuiverheid

NanoCell-technologie filtert doffe kleuren om de zuiverheid van het RGB-spectrum te verbeteren. Nano Color levert een realistische 8K-ervaring met meer levendige en nauwkeurige kleuren.

TV-NanoCell-75-SM99-06-Big-Screen-DesktopOverweldigende 8K realiteit

Ervaar de verbluffende 8K-realiteit van een Real 8K-resolutie. NanoCell 8K-tv zorgt voor een levensecht beeld.

TV-NanoCell-75-SM99-08-Full-Array-Dimming-Pro-DesktopOngelooflijk detail in Real 8K

Dankzij de verfijnde lokale dimtechnologie, geoptimaliseerd voor 8K, kan NanoCell TV de led-achtergrondverlichting nauwkeurig regelen voor een dieper zwart, een hoger contrast en verbeterde details.

TV-NanoCell-75-SM99-09-Nano-Accuracy-DesktopSpectaculaire details in 8K vanuit elke hoek

Hoe groter de schermafmeting, des te belangrijker is de kijkhoek. Het maakt niet uit waar je zit in de woonkamer, NanoCell-tv houdt je gefascineerd met een realistische 8K-kijkervaring.

TV-NanoCell-75-SM99-10-Nano-Accuracy-2-Desktop_v1Nauwkeurig kleurverloop in Real 8K

In tegenstelling tot conventionele tv's die de kleuren vervormen wanneer een beeld wordt bekeken vanaf de zijkant, zorgt LG NanoCell 8K-tv voor nauwkeurige kleuren bij elke kijkhoek, zelfs bij een groot scherm.

TV-NanoCell-75-SM99-11-Nano-Bezel-DesktopGrenzeloze 8K beleving

NanoCell TV past naadloos in je ruimte, zelfs met een royale schermgrootte.
Het design, gecombineerd met het grote scherm en de dunne Nano Bezel laat de grens tussen werkelijkheid en TV verdwijnen.

TV-NanoCell-75-SM99-12-Alpha9-Gen-2-Desktop_v1α9 Gen 2 8K Intelligent Processor

Het AI algoritme analyseert de beeldkwaliteit om de resolutie te optimaliseren voor 8K. Geniet van verbeterde helderheid, scherpte, details en contrast bij elk beeld.

8K-upscaling met α9 Gen 2 Intelligent Processor

Met de effectieve upscaling door de processor, transformeert NanoCell 8K 2K of 4K-content in het meest levensechte 8K-beeld door detail en definitie te verbeteren.

TV-NanoCell-75-SM99-14-2-8K-HDR-Desktop_v18K Cinema HDR

NanoCell-tv stelt je in staat om te genieten van al je content in levensechte high definition met ondersteuning voor de belangrijkste HDR-formaten Dolby Vision, Advanced HDR van Technicolor, HLG en HDR10.

TV-NanoCell-75-SM99-15-2-Dolby-Vision-&-Atmos-Desktopv1Dolby Vision en Atmos

Dolby Vision en Dolby Atmos transformeren je tv-ervaring met dramatische beelden en realistische audio. Home entertainment wordt tot leven gebracht door een ongelooflijke beeldkwaliteit en driedimensionaal geluid waardoor je het gevoel krijgt dat je deel uitmaakt van de actie.

Galerijmodus

De galerijmodus laat je genieten van wereldberoemde reisbestemmingen die door TripAdvisor seizoensgebonden worden bijgewerkt.

TV-NanoCell-75-SM99-18-CalMAN-Auto-Calibration-Desktop_v1Automatische kalibratie. De standaard van experts.

Kant-en-klare CalMAN®-autokalibratie past de kleurweergave aan. Het zorgt eenvoudig voor een consistente, nauwkeurige kleurweergave.

Meeslepende audio en video voor gaming

8K HDR gaming levert levendigere kleuren, zelfs vanuit een brede kijkhoek. De realistische videobeelden worden gecombineert met 5.1 Virtual Surround Sound, dat je omhult met een spectaculair geluid voor een complete game-ervaring.

Snelle reacties, vloeiende beweging

Upgrade je gameplay met de nieuwste functies. Een lage input lag zorgt voor een soepele, real-time beleving, zelfs bij zeer snelle actie. ALLM, ondersteund door HDMI 2.1, levert de beste graphics met minimale haperingen bij de hoogste snelheden.

Klaar voor eindeloos entertainment

Duik in het enorme aanbod van entertainment met Disney+, Netflix en Videoland. Van de nieuwste films, tv-shows en documentaires tot live sporten en meer, je vindt ze hier allemaal op één plek. Geniet en ontspan!

Belangrijkste Kenmerken

  • 8K NanoCell TV, de beste led-tv van LG
  • Real 8K - Voldoet aan de internationale normen
  • Nano color voor spectaculaire, natuurgetrouwe kleuren
  • Full aray diming pro, voor dieper zwart en verhoogd contrast
  • Nano Accuracy, optimaal beeld vanuit iedere kijkhoek
  • α9 Gen 2 8K Intelligent Processor met 8K-upscaling

Kenmerken mode_editWijzigen

€ 4.999 00

75SM9900PLA

LG

75SM9900PLA - LG is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 75SM9900PLA LG

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: