close
Bosch: Cashback Koelkasten

Bosch: Cashback Koelkasten

Actie geldig van 01/04/2020 tot 30/06/2020
Actie bekijken
Le Creuset Anti-aanbak

Le Creuset Anti-aanbak

Actie geldig van 01/02/2020 tot 30/06/2020
Actie bekijken
Le Creuset Fluitketel Zen

Le Creuset Fluitketel Zen

Actie geldig van 01/02/2020 tot 30/06/2020
Actie bekijken

BeoSound Stage Zilver/Zwart Bang & Olufsen op Niwzi

Breng de tv-ervaring naar een ander niveau met Beosound Stage, een prachtig vormgegeven soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Beosound Stage verbetert het kijkplezier met een combinatie van de nieuwste audiotechnologie en naadloos ontwerp - en is krachtig genoeg om de noodzaak van een aparte subwoofer te vermijden.

Vervaardigd geluid. Naadloze continuïteit.

Met onze eerste soundbar geven we iedereen de kans om Bang & Olufsen-geluid te ervaren in hun eigen woonkamer, aangezien Beosound Stage werkt met elke tv die HDMI ARC ondersteunt. Met vier woofers in de opstelling met elf drivers is geen extra subwoofer nodig.

Dolby Atmos-geluid

Beosound Stage biedt een 3-kanaals geluidssysteem met een superieur middenkanaal voor een optimale spraakweergave. De kijkervaring wordt nog verder verbeterd met Dolby Atmos, een functie waarbij geluid om je heen beweegt in een driedimensionale ruimte. De Beosound Stage bevat elf luidsprekerdrivers, elk aangedreven door een eigen versterker en het resultaat is een driekanaals, volledig actieve, op DSP gebaseerde luidsprekeroplossing die een buitengewoon diepe en rijke prestatie levert.

Makkelijk op te zetten

Voor de basisinstelling van het tv-geluid van de Beosound Stage hoeft u alleen de meegeleverde HDMI-kabel tussen de Beosound Stage en de HDMI ARC-aansluiting van uw tv aan te sluiten. Selecteer vervolgens de juiste luidspreker / geluidsuitvoer in uw tv-menu.

Vind je eigen humeur

Via de Bang & Olufsen-app kunt u, zodra u het product hebt geregistreerd, kiezen uit verschillende "luistermodi", afhankelijk van wat u luistert of bekijkt op tv. Hoor elke stem, actie of muziek duidelijk.


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:
€ 1.500 00

BeoSound Stage Zilver/Zwart

Bang & Olufsen

BeoSound Stage Zilver/Zwart - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BeoSound Stage Zilver/Zwart Bang & Olufsen

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: