close
Mepra: Fantasia Stone

Mepra: Fantasia Stone

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken

BeoLab 50 Silver (Master) Bang & Olufsen op Niwzi

Met trots kondigen wij het laatste resultaat aan van onze inspanningen om de toekomst van geluid te creëren: de BeoLab 50 biedt een uitzonderlijk prestatievermogen met innovatieve geluidsbediening en een uniek ontvouwend ontwerp. Een actieve luidspreker van het hoogste niveau en met een bescheiden formaat, die in elk interieur thuis hoort.

Met zijn slanke, hoge silhouet en ronde basis staat de BeoLab 50 trots overeind zonder opdringerig te zijn. De aluminium oppervlakken en warme eiken lamellen zijn klassiek Bang & Olufsen in een geraffineerd en visionair ontwerp.

Het creëren van een vlaggenschip-speaker zoals de BeoLab 50 is een compromisloze bezigheid. Een intens nauwkeurig proces dat stoelt op meer dan negentig jaar aan onophoudelijke toewijding aan vakmanschap en innovatie.

De BeoLab 50 deelt meerdere technologiepatenten en kenmerken met de radicale BeoLab 90. Wederom hebben onze geluidstechnici een luidspreker gecreëerd die in elk luisterscenario alle referentiepunten wegblaast.

Met de verstelbare akoestische lens kan de BeoLab 50 zijn geluidsoverdracht afstemmen op de positie van het publiek. Voor de klassieke „sweet spot“-ervaring trekken de beweegbare zijkanten van de lens samen om een directe, nauwe geluidsstraal naar uw favoriete luisterplek te sturen. Bij een feestje met een huis vol gasten, of een grote groep mensen voor de tv, schuift de onderkant open voor een ruimtevullend geluid.

Active Room Compensation-technologie maakt gebruik van een met de luidspreker verbonden externe microfoon om het akoestische gedrag van uw kamer te meten, en creëert een set aangepaste filters die compenseren voor de geluidsweerkaatsing van muren en meubilair in verschillende luisteromgevingen. Het resultaat: Superieure prestaties, aangepast op alle manieren waarop u van muziek en geluidservaringen geniet.

Wat heeft u aan vermogen als u het niet precies kunt instellen zoals u dat wilt? Ondanks de vele geavanceerde features, kan iedereen al zijn wensen op de BeoLab 50 instellen met slechts één aanraking.

Een set bestaat uit een Master en Slave, en beiden dienen besteld te worden.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 15.000 00

BeoLab 50 Silver (Master)

Bang & Olufsen

BeoLab 50 Silver (Master) - Bang & Olufsen is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BeoLab 50 Silver (Master) Bang & Olufsen

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: