close
Laurastar: 100 dagen tevreden of geld terug

Laurastar: 100 dagen tevreden of geld terug

Actie geldig van 01/10/2019 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Mepra: Fantasia Stone

Mepra: Fantasia Stone

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Samsung: Cashback QLED TV

Samsung: Cashback QLED TV

Actie geldig van 01/08/2020 tot 30/08/2020
Actie bekijken

OK55DAB Karaoke LoudR LG op Niwzi

Geef je audiobeleving net wat extra's met zuivere en denderende beats. De LG LOUDR OK55DAB is gemaakt voor elke party, ongeacht de grootte.

Maak de feeststemming compleet met meerkleurig oplichtende woofers die veranderen op het ritme van de muziek die speelt.

Draai muziek zoals een professionele DJ. Draai het draaiwiel voor scratch- en andere geluidseffecten en ook om een specifiek stuk van de track te loopen met een simpele druk op de knop.

Bouw de energie op met de Party Accelerator-controller. Schuif de gashendel vooruit en voel hoe het feestje zich opbouwt met bonkende beats en gekke belichting.

Speel en mix met twee afzonderlijke USB-sticks. Met de functie DJ Sharing stuur je gemakkelijk gemixte partytracks naar je telefoon.

Druk op de knop en de zangstem van bijna elke track en bron wordt onderdrukt. Wijzig de toonaard van de track zodat hij beter bij je stembereik past. Zing mee met je favoriete muziek zonder speciale tracks te moeten kopen.

Verander je stem met 18 verschillende stemeffecten, zelfs als je zingt en beleef op elk feestje meer plezier.

Geniet van je favoriete tv-serie, sport en film met een krachtig en gebalanceerd geluid. Kabels zijn niet nodig om dit product te verbinden met je compatibele LG TV. Je kunt het volume ook gemakkelijk met de afstandsbediening van de tv regelen.

Met Wireless Party Link kunnen twee LG Party Systems worden samengevoegd voor een meeslepend geluid. Het gaat nog beter als elk hiervoor geschikt LG Party System voor jou de muziek kan mixen en laten overvloeien.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 299 00

OK55DAB Karaoke LoudR

LG

OK55DAB Karaoke LoudR - LG is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: OK55DAB Karaoke LoudR LG

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: