close
Scheerkoppen: tot €15 cashback

Scheerkoppen: tot €15 cashback

Actie geldig van 31/08/2020 tot 04/10/2020
Actie bekijken
RVS Signature: 30% korting

RVS Signature: 30% korting

Actie geldig van 01/09/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Mepra: 1950 Risotto

Mepra: 1950 Risotto

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken

WF-SP800N Zwart Sony op Niwzi

De draadloze sporthoofdtelefoon WF-SP800N combineert een lange levensduur met diep basgeluid met digitale Wireless Noise Cancelling en is bestand tegen water en zweet. Deze hoofdtelefoon kan dus alles aan.

Ontworpen voor een actieve levensstijl

Dankzij de IP552-rating zijn spetters, zweet en stof geen probleem voor deze waterbestendige hoofdtelefoon en dus ook niet voor uw work-out. U kunt de hoofdtelefoon zelfs schoonspoelen na een zware training.

Lange batterijduur — 9 uur (oordopjes) + 9 uur (oplaaddoos) en snel opladen

Als de hoofdtelefoon volledig is opgeladen, gaat de batterij 9 uur mee. Met de handige oplaaddoos kunt u 9 uur langer van muziek genieten. Dat is tot 18 uur ruisvrij luistergenot. Als u Noise Cancelling uitschakelt, is de levensduur langer — 13 uur indien volledig opgeladen en nog eens 13 uur extra dankzij het oplaaddoosje. Tot 26 uur speeltijd.3 Hebt u haast? Met slechts tien minuten opladen kunt u een uur lang van muziek genieten met noise cancelling.

Waterdicht en stofbestendig

De hoofdtelefoon WF-SP800N heeft een IP55-classificatie4 voor water- en stofbestendigheid, dus de hoofdtelefoon kan zelfs worden afgespoeld. Hierdoor is hij ideaal voor een actieve lifestyle- en outdooractiviteiten.

Stabiele, betrouwbare Bluetooth®-connectiviteit

De Bluetooth-chip zendt geluid tegelijk naar het linker- en rechteroor en zorgt met het geoptimaliseerde antenneontwerp voor een stabiele verbinding en een uitzonderlijke luisterervaring. Dankzij de lage audiolatentie kunt u ook van video's genieten.

Goede pasvorm

De ondersteuning met zachte kussentjes en het gebogen ontwerp zorgen voor een goede, comfortabele pasvorm. Uw hoofdtelefoon blijft dus goed zitten terwijl u beweegt.

Draagbaar en beschermd, met voldoende stroom

Het compacte oplaaddoosje beschermt niet alleen uw WF-SP800N, maar dient ook als oplader. Het doosje biedt één volledige oplaadbeurt, waarmee u tot 18 uur kunt genieten van muziek met Noise Cancelling en tot 26 uur zonder Noise Cancelling.3 Snel opladen is ook mogelijk. 

Zet uw beste prestaties neer met EXTRA BASS™

Boost uw beats én uw prestaties. Geniet met EXTRA BASS van dreunende beats met krachtige lage tonen.

Meer basgeluid nodig

Of u nu meer of minder basgeluid wilt, u kunt geluidsniveaus van uw muziek zelf afstemmen met de equalizer in de Sony | Headphones Connect-app.

Geen afleiding met Digital Noise Cancelling

Als u die speciale afspeellijst nodig hebt om uw work-out naar een hoger niveau te tillen, blokkeert Wireless Noise Cancelling het geluid van de sportschool of lawaai, zodat alleen de beat overblijft.

Blijf op de hoogte met de omgevingsgeluidsmodus

De omgevingsgeluidsmodus houdt u geconcentreerd terwijl u beweegt. Mix uw favoriete muziek met de geluiden van uw omgeving, geniet van uw favoriete nummers en hoor nog steeds de stem van uw work-outpartner.

Adaptieve geluidsbediening past geluid automatisch aan uw omgeving aan

Adaptieve geluidsbediening is een slimme functie die automatisch uw activiteit detecteert — zoals hardlopen, wandelen of reizen — en de omgevingsgeluidsmodus aanpast aan uw omgeving. U kunt instellingen ook personaliseren in de Sony | Headphones Connect-app — uw hoofdtelefoon kan zelfs onthouden wat uw favoriete plaatsen zijn, zoals de sportschool of het park.

Spreek na één aanraking met de Quick Attention Modus

Door uw vinger over de oordopjes te plaatsen, zet u het volume zacht en laat u omgevingsgeluiden binnen. Zo kunt u meteen met iemand praten, zonder uw hoofdtelefoon af te zetten.

Bediening binnen handbereik

Gebruik de instellingen voor intuïtieve aanraakbediening om nummers te starten, stoppen of over te slaan en het volume te wijzigen. Met de Sony | Headphones Connect-app kunt u zelf uw opties voor aanraakbediening instellen.

Slimme spraakassistent — Google Assistent, Amazon Alexa en Siri

Plan uw dag met vragen aan uw assistent. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek, ontvang meldingen, stel herinneringen in, en meer.

Helderder handsfree bellen

De WF-SP800N biedt een betere stemkwaliteit voor handsfree bellen en de mogelijkheid om gesprekken aan te nemen met één of beide oordopjes. Daardoor kunt u altijd één oordopje opladen of gesprekken beter horen in een rumoerige omgeving.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren door geluid. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit. Met deze hoofdtelefoon kunt u genieten van 360 Reality Audio.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 200 00

WF-SP800N Zwart

Sony

WF-SP800N Zwart - Sony is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WF-SP800N Zwart Sony

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: