close
Mepra: Besteksets 24 PCS

Mepra: Besteksets 24 PCS

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Schott Zwiesel: Taste 6 PCS

Schott Zwiesel: Taste 6 PCS

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Mepra: Natura

Mepra: Natura

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken

Watch GT 2e Zwart + CM61 oortjes Huawei op Niwzi

Het duurzame roestvrijstalen frame van HUAWEI WATCH GT 2e past perfect bij de kleurrijke fitnessriemen, voor een comfortabele grip. Het 1,39-inch AMOLED HD-scherm en de vele verkwikkende wijzerplaten zorgen ervoor dat je verbonden blijft met je wereld.

Draag je dagelijkse stijl om je pols

Met verschillende wijzerplaatontwerpen2 verandert HUAWEI WATCH GT 2e je pols in een vorm van licht, kleur en beweging. Je kunt zelfs de gegevens en informatie aanpassen met hartslag, stappen, weer en andere. Alleen wat u belangrijk vindt.

Play for 2 Weeks

Kirin A1, HUAWEI's eerste zelf ontwikkelde draagbare chip, die zorgt voor hoge prestaties en een ongelooflijk laag stroomverbruik. Dual-chip ontwerp en energiebesparende algoritmen 2.0 zorgen ervoor dat HUAWEI WATCH GT 2e minder energie verbruikt om een verbazingwekkend vermogen te verkrijgen voor de hele dag en nacht ondersteuning. Deze smartwatch optimaliseert automatisch het stroomverbruik voor een batterij die langer meegaat.

85 aangepaste trainingsmodi

Inspireer de zintuigen en geniet van je passies - van het bekende tot het onbekende! Met de nieuw 85 extra trainingsmodi3, kun je elk avontuur aan. Klimmen, parkour, street dance of skateboard en meer…

15 professionele trainingsmodi

Door gebruik te maken van de allernieuwste technologie, biedt HUAWEI WATCH GT 2e nauwkeurige en realtime trackinggegevens voor 15 professionele sporten zoals klimmen, hardlopen, zwemmen en fietsen. Het ondersteunt zowel GPS- als GLONASS-positioneringssystemen, voor nauwkeurige routetracking tijdens outdoor-trainingen.

Persoonlijke fitnesstrainer

Het horloge is voorgeïnstalleerd met meer dan tien voice-over hardloopcursussen die reageren op realtime hartslag, en die zijn afgestemd op verschillende niveaus en fitnessdoelen, waaronder temp, gewichtsverlies en uithoudingsvermogen.

VO2Max

VO2Max verwijst naar het maximale zuurstofverbruik gemeten per tijdseenheid gedurende een lange training. Hogere VO2Max-waarden duiden op een hoger cardiovasculair uithoudingsvermogen.

Aëroob / anaëroob trainingseffect

Het aërobe / anaërobe trainingseffect meet de effecten van uw training op uw gezondheid en welzijn. Langere aërobe trainingen kunnenje algehele fitnessniveau verbeteren, terwijl matige anaërobe oefeningen je anaërobe fitnesscapaciteiten kunnen helpen versterken.

Hersteltijd

De hersteltijd verwijst naar de hoeveelheid tijd die nodig is om volledig te herstellen van een training, zodat je je lichaam tot het uiterste kunt pushen zonder het onnodig te belasten.

Trainingsintensiteit

Het horloge verzamelt gegevens over je wekelijkse trainingsvolume en berekent aanbevolen trainingsbelastingen op basis van deze informatie.

Trainingsstatus

Het horloge biedt een eenvoudig overzicht van jouw huidige trainingsregime, evenals professioneel advies voor toekomstige trainingen.

Start als jij beweegt

Op een geheel nieuwe manier! Ga gewoon door met je normale training en het horloge detecteert jouw beweging automatisch en tracking kun je vervolgens starten met één tik. Nu beschikbaar voor zes veelgebruikte trainingsmodi5: hardlopen binnen / buiten, wandelen binnen / buiten, elliptisch en roeien.

SpO2 Monitoring

Bloedzuurstof verzadiging (SpO2) is een van de belangrijke vitale functies die de zuurstoftoevoer van het lichaam aangeven. Zeer lage niveaus van SpO2 leiden tot symptomen als gebrek aan energie, vermoeidheid en een licht gevoel in het hoofd. HUAWEI WATCH GT 2e ondersteunt eenmalige SpO2-niveaumeting, waardoor we het zuurstofniveau in het bloed kunnen detecteren waar en wanneer we maar nodig hebben.

Verlaag jouw stressniveau

De hele dag stresscontrole en de hele dag zorg voor uw gezondheid door HUAWEI TruRelax™. Ademhalingstraining (APP-einde) laat stress los en pas de toestand op het juiste moment aan. "

Betere slaapmonitoring

Met HUAWEI TruSleep™ 2.0 kan jouw HUAWEI WATCH GT 2e veelvoorkomende slaapproblemen opsporen en diagnosticeren en suggesties geven voor een betere nachtrust. En terwijl je slaapt, bewaakt het horloge jouw hartslag, analyseert het jouw ademhaling en geeft het een score op jouw algehele slaapkwaliteit.

Speel muziek altijd en overal

Speel muziek direct af met jouw HUAWEI WATCH GT 2e, na koppeling met Bluetooth earphones. Je kunt tot 500 favoriete nummers opslaan om jouw training te verrijken.

Wees altijd klaar om te helpen

Je horloge ontvangt realtime meldingen voor inkomende oproepen, sms-berichten, e-mails, agenda-evenementen en meer. Het bevat ook een schat aan intuïtieve functies die het dagelijks leven een fluitje van een cent maken, van weersvoorspelling, alarmen, timer en zaklamp. Je kunt het zelfs gebruiken om je telefoon te vinden.


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:
€ 159 99

Watch GT 2e Zwart + CM61 oortjes

Huawei

Watch GT 2e Zwart + CM61 oortjes - Huawei is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Watch GT 2e Zwart + CM61 oortjes Huawei

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: