close
Oral-B: Cashback

Oral-B: Cashback

Actie geldig van 01/08/2020 tot 31/01/2021
Actie bekijken
Seltmann Weiden: Paso

Seltmann Weiden: Paso

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
L'Atelier Du Vin: Shaker

L'Atelier Du Vin: Shaker

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken

Sense Zwart Fitbit op Niwzi

Fitbit Sense combineert alle belangrijke gezondheids-, fitness- en slimme functies die ook te vinden zijn op andere Fitbit smartwatches, inclusief ingebouwde GPS, 20+ trainingsmodi, SmartTrack® dat automatisch activiteiten volgt, Cardio Fitness Level en Score, en geavanceerde slaaptools. Blijf verbonden door een reeks slimme functies die dienen voor extra gemak, waaronder een ingebouwde luidspreker en microfoon om oproepen aan te nemen en sms-berichten te beantwoorden met spraakopdrachten, het uitvoeren van contactloze betalingen, duizenden apps en wijzerplaten, en dat alles met behoud van een indrukwekkende batterijduur van meer dan 6 dagen.

Intelligent ontwerp voor maximale prestaties, stijl en comfort

Fitbit Sense, het krachtigste en meest intelligente apparaat van Fitbit ooit, is gecreëerd door middel van unieke en innovatieve ontwerpprocessen, waaronder nano-molding en laserbondingtechnologie. Fitbit Sense heeft een nieuw design dat is geïnspireerd op het menselijk lichaam en combineert vriendelijke silhouetten, een sierlijke vorm met doelgerichte materialen. De afwerking is zowel fysiek en visueel licht, premium en gebouwd om lang mee te gaan, met aluminium van ruimtevaartkwaliteit en roestvrijstaal voor een gepolijste, high-tech look. Nieuwe infinity-banden zijn flexibel en comfortabel, terwijl de snelkoppeling het nog makkelijker maakt om accessoires te wisselen en af te stemmen op elke gelegenheid. De met robots vervaardigde behuizing van de smartwatch is voorzien van een samensmelting van glas en metaal, wat resulteert in een waterbestendigheid tot 50 meter diepte. De biosensorkern binnenin is geconfigureerd om zoveel mogelijk sensoren te huisvesten, terwijl de smartwatch een gestroomlijnde esthetiek en een lange batterijduur behoudt.

Het grotere AMOLED-scherm is voorzien van een geïntegreerde lichtsensor om het scherm automatisch te dimmen voor een betere kijkervaring, samen met een optionele always-on-modus9. Het bijna edge-to-edge-scherm reageert sneller en is helderder in combinatie met een hogere resolutie. De gebruikersinterface en snellere processor zijn volledig  opnieuw ontworpen en bieden je de meest gebruiksvriendelijke en gerichte navigatie op het scherm. Dit omvat de introductie van nieuwe aanpasbare widgets, herontworpen meldingen en apps op het scherm voor een strakkere look, terwijl je je favoriete tools en snelkoppelingen kunt aanpassen om meer gepersonaliseerde informatie weer te geven voor een naadloze smartwatch-ervaring. 


Kenmerken mode_editWijzigen

Adv:

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
Adv:

Sense Zwart - Fitbit is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Sense Zwart Fitbit

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: