close
GlassVac: €20 cashback

GlassVac: €20 cashback

Actie geldig van 01/10/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Foodprocessor MultiTalent 8: Tot €50 cashback

Foodprocessor MultiTalent 8: Tot €50 cashback

Actie geldig van 01/10/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Blender: 20% terugbetaald

Blender: 20% terugbetaald

Actie geldig van 01/10/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken

Oberon 1 C Lichte Eik Dali op Niwzi

De OBERON 1 C is bedoeld voor kleinere kamers waar ruimte kostbaar is en op relatief lage volumes wordt geluisterd. Muziekliefhebbers en audiofielen die de stijl en het geluid van een luidspreker op een stand prefereren zullen de OBERON 1 C aantrekkelijk vinden. Het luisteren van muziek, misschien van cd, internet radio of een draaitafel en een gekoesterde platenverzameling, is waarschijnlijk belangrijker dan TV kijken. Als de OBERON 1 C luidsprekers echter netjes aan weerszijden van het scherm worden neergezet kan het TV geluid steeds interessanter worden.

De compacte afmeting van de OBERON 1 C maakt hem eenvoudig te integreren in elke ruimte. Om een breed afstraalpatroon in de luisterruimte te verwezenlijken zijn de materialen van de luidsprekerunits en de toegepaste geometrie van de OBERON 1 C zorgvuldig gekozen. Dezelfde principes zijn toegepast bij het ontwerp van het wisselfilter.

Dat resulteert in een uitstekend geïntegreerd geluid, zelfs wanneer je luistert onder een grote hoek ten opzichte van het midden. Dat is belangrijk omdat je bijna nooit precies midden voor de luidsprekers zit wanneer je naar muziek luistert. Een bijkomend voordeel is een aanzienlijke vermindering van de harmonische vervorming en reflecties, die altijd sterker zijn wanneer je wél recht voor de luidsprekers zit. Dit is ook de reden waarom geen enkele DALI luidspreker is ontworpen om ingedraaid te worden.


Met de actieve OBERON C serie presenteert DALI draadloze Hi-Fi die gelijksoortige passieve systemen evenaart. Muziekliefhebbers en audiofielen hoeven niet meer te kiezen tussen ongelooflijke geluidskwaliteit en eenvoudige integratie.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 499 00

Oberon 1 C Lichte Eik

Dali

Oberon 1 C Lichte Eik - Dali is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Oberon 1 C Lichte Eik Dali

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: