close
Luchtkwaliteit: Gratis filter t.w.v. max €49.99

Luchtkwaliteit: Gratis filter t.w.v. max €49.99

Actie geldig van 26/10/2020 tot 03/01/2021
Actie bekijken
Promotie op Kookpottenset

Promotie op Kookpottenset

Actie geldig van 01/09/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken
Schott Zwiesel: Sensa 6pcs

Schott Zwiesel: Sensa 6pcs

Actie geldig van 01/02/2020 tot 31/12/2020
Actie bekijken

ATH-CKS5TW Zwart Audio-Technica op Niwzi

Dankzij het volledig draadloze ontwerp van de ATH-CKS5TW kunt u uiterst comfortabel en met maximale bewegingsvrijheid luisteren. Geniet onderweg van krachtige, extreem betrouwbare audio – zonder onhandige kabels.

  • Eenvoudige bediening - Praktische luisterbeleving met Auto Power ON/OFF. Haal de oordopjes voor gebruik simpelweg uit het etui, ze staan dan automatisch aan. De oordopjes worden uitgeschakeld wanneer u ze terug in het etui doet.
  • Bedienen vanaf uw oren - Met de handige knoppen op elk oortje kunt u muziek/oproepen/volume regelen zonder dat u daarvoor uw smartphone nodig hebt.
  • Betere pasvorm voor meer comfort en geluidskwaliteit - De oortjes zijn exclusief ontworpen voor onze volledig draadloze hoofdtelefoons en bieden betere ruisonderdrukking en een stevige pasvorm. De slanke, flexibele silicone oortjes blijven perfect zitten en leveren een beter geluid bij hoge frequenties. De stevige, soft siliconen 3D oorhaken zorgen voor een comfortabele en stevige pasvorm.
  • Extra functies - Gebruik de Audio-Technica Connect-app voor het instellen van uw oortjes IPX2 (spatwaterdicht) beschermingsgraad tegen water Compatibel met voice prompt-functie

Kenmerken mode_editWijzigen

ATH-CKS5TW Zwart - Audio-Technica is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: ATH-CKS5TW Zwart Audio-Technica

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: