close
Canon Student Cashback

Canon Student Cashback

Actie geldig van 15/04/2021 tot 30/06/2021
Actie bekijken
Le Creuset Schilmes

Le Creuset Schilmes

Actie geldig van 09/02/2021 tot 30/06/2021
Actie bekijken
Samsung: Ontvang een Brabantia keukengerei set

Samsung: Ontvang een Brabantia keukengerei set

Actie geldig van 01/02/2021 tot 31/05/2021
Actie bekijken

Watch Nike SE GPS + Cellular 40mm Zilver Aluminium Pure Platinum/Zwart Apple op Niwzi

Een groot Retina-display waarop je in een oogopslag meer kunt zien. Geavanceerde sensoren die precies bijhouden hoe je beweegt. Veelzijdige features voor je gezondheid en veiligheid. Met Apple Watch SE heb je meer om je pols voor minder dan je dacht.

Overtref je doelen moeiteloos.

De Activiteit-ringen geven inzicht in hoe actief je op een dag bent aan de hand van drie meetwaarden: bewegen, trainen en staan. En persoonlijke coaching, wedstrijdjes en medailles houden je gemotiveerd.

Kom er ook in. Het water is heerlijk.

Apple Watch SE is waterbestendig tot 50 meter. Neem dus lekker een duik en houd je baantjes bij in het zwembad, of je route in open water.

Work-outs die je aan het werk zetten.

Er zijn tientallen work-outs om uit te kiezen, zoals lopen, wandelen, yoga, fietsen, intensieve intervaltraining en dansen. Je kunt Apple Watch SE ook koppelen met bepaalde fitness­apparaten. Allemaal om ervoor te zorgen dat je alles uit je work-out haalt.

Voor al je sprintjes, push-ups, poses en sprongen.

Til simpelweg je pols op om gegevens te zien over afstand, tempo, ronden, pasritme, verbrande calorie√ęn en je¬†hartslag. En met de always-on hoogte¬≠meter kun je in real time hoogteverschillen bijhouden.

Klinkt je als muziek, podcasts en audioboeken in de oren.

Met Apple Music geniet je van 70 miljoen nummers aan muzikale motivatie op je pols. Daarnaast kun je de nieuwste podcasts beluisteren of je verdiepen in een audioboek. Alle inspiratie die je nodig hebt voor je volgende work-out. En al die daarna.

Een horloge waar je je goed bij voelt.

Apple Watch SE inspireert je om gezonder te leven. Je krijgt meer informatie en ontwikkelt gezondere gewoontes. Hij houdt je hartslag bij en laat je weten wanneer er iets aan de hand is. Zo kun je op tijd in actie komen en een arts raadplegen. In een noodsituatie kun je zelfs direct hulp inroepen.

Wie slaapt die wint.

Met de nieuwe Slaap-app houd je met behulp van iPhone je slaappatroon bij. De app helpt je om je een routine aan te meten en je slaapdoelen te halen. En je kunt je slaappatroon bekijken om te zien hoe vaak je die doelen haalt.

Alles draait om jouw gezondheid.

Je kunt reminders krijgen om je handen 20 seconden lang te wassen. Een tikje ontvangen wanneer het geluidsniveau te hoog is. Je menstruatie­cyclus bijhouden vanaf je pols. Of even tot jezelf komen met de Ademhaling-app. Zo heb je je gezondheid beter in de hand.

Valdetectie en SOS-noodmelding.

Met de ingebouwde versnellings­meter en gyroscoop kan Apple Watch SE detecteren wanneer je hard valt. Als je vervolgens niet kunt bewegen, worden hulpdiensten ingeschakeld. In een noodsituatie kun je ook direct hulp inroepen door de knop aan de zijkant ingedrukt te houden.

Alles binnen handbereik. Waar je ook bent.

Bel naar kantoor, beantwoord een dringende e-mail, navigeer met het ingebouwde kompas of volg stap voor stap een route in Kaarten. Als Apple Watch verbonden is met je iPhone, blijf je overal in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Siri heeft veel te vertellen. En doet nog meer.

Zoek je een restaurant in de buurt? Of de planning voor morgen? Of de naam van dat nummer dat je net hoorde? Vraag het gewoon. En Siri doet het.

Geen cash. Geen probleem.

Doe aankopen in winkels waar je contactloos kunt betalen. Laat je boardingpass zien voor een vlucht. Of je kaartjes voor de film. Betaal veiliger, makkelijker en zonder contant geld.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
‚ā¨ 349 00

Watch Nike SE GPS + Cellular 40mm Zilver Aluminium Pure Platinum/Zwart

Apple

Watch Nike SE GPS + Cellular 40mm Zilver Aluminium Pure Platinum/Zwart - Apple is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Watch Nike SE GPS + Cellular 40mm Zilver Aluminium Pure Platinum/Zwart Apple

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: