close
De'Longhi Exclusief: Service pakket

De'Longhi Exclusief: Service pakket

Actie geldig van 01/01/2021 tot 31/12/2021
Actie bekijken
Greenpan Premiere

Greenpan Premiere

Actie geldig van 09/09/2021 tot 31/10/2021
Actie bekijken
BK Cookware Granite Ceramic

BK Cookware Granite Ceramic

Actie geldig van 09/09/2021 tot 31/10/2021
Actie bekijken

WF18T8000GW Samsung op Niwzi

18KG - 1100 RPM - ENERGY C - STEAM - INVERTER - ECOBUBBLE - WHITE PANEL - BLACK DOOR

Eco Bubble™

Eco Bubble™-technologie zorgt voor krachtige wasprestaties, ook op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in luchtbellen die snel de stof binnendringen en vuil heel eenvoudig verwijderen, de stof beschermen en energie besparen.

Speed Shot

Draai een katoenprogramma in 30 minuten met Speed Shot. Deze functie maakt gebruik van Bubble Shot- en Speed Spray-technologieën. Er worden krachtige waterstralen met wasmiddel rond gespoten die snel doordringen in grote stukken stof. Ook wordt er schoon water in de stof gespoten om zeepresten snel te verwijderen.

SmartThings

Wassen is een fluitje van een cent dankzij een scala aan slimme oplossingen. Met de SmartThings App kun je je wasmachine op afstand in de gaten houden en bedienen. Optimaliseer je dagelijkse schema met de Laundry Planner en laat je adviseren over het beste programma door Laundry Recipe. Met de HomeCare Wizard vind je snel een oplossing voor ieder probleem.

Auto Cycle Link

Kies altijd het juiste droogprogramma. Auto Cycle Link communiceert met je droger en raadt het beste droogprogramma aan zodra het wasprogramma is voltooid. Je hoeft zelf dus niet meer na te denken over het beste programma voor iedere mand met was.

Smart Check

Verminder de kosten en het ongemak van kapotte apparaten. Het geautomatiseerde Smart Check-foutopsporingsprogramma herkent en analyseert problemen en biedt eenvoudige oplossingen via de smartphone-app. Zo kun je tijd besparen en hoef je geen geld uit te geven aan reparaties

VRT Plus™

Doe altijd en overal je was zonder iemand te storen. Dankzij de innovatieve VRT Plus™-technologie heb je minder last van geluid en trillingen tijdens het wasprogramma. Het nieuwe frameontwerp biedt ook meer stabiliteit en voorkomt luide bewegingen.

Drum Clean +

Houd de deur en de binnenzijde van je wasmachine hygiënisch schoon. Drum Clean + verwijdert 99% van het vuil en 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken uit de trommel dure middelen. Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen vuil rond de rubberen deurring. Je krijgt een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 1.399,00
€ 1.399 00

WF18T8000GW

Samsung

WF18T8000GW - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WF18T8000GW Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: