close
Samsung The Terrace + gratis soundbar (t.w.v. €999)

Samsung The Terrace + gratis soundbar (t.w.v. €999)

Actie geldig van 05/04/2021 tot 30/06/2021
Actie bekijken

PowerCyclone 10-stofzuiger zonder zak Philips op Niwzi

Hoogste zuigkracht, beste schoonmaakprestaties Met TriActive Ultra-mondstuk en PowerCyclone 10

Allergy H13-filtersysteem vangt meer dan 99,9% van fijnstof op Het volledig afgesloten filtersysteem vangt 99,9% van fijnstof op, waaronder pollen, haar van huisdieren en huisstofmijt, en is ideaal voor mensen met een allergie en in het algemeen voor mensen die een hygiënischere omgeving wensen. Het filtratieniveau is vergelijkbaar met HEPA 13*.

ErgoGrip met afstandsbediening voor eenvoudig manoeuvreren Ons ErgoGrip-handvat is ontworpen voor comfort en efficiëntie tijdens het stofzuigen. U kunt het apparaat gebruiken om krappe ruimten gemakkelijker te bereiken terwijl u stofzuigt. Daarnaast kunt u het schoonmaken sneller voltooien met de bedieningsopties waarmee u de krachtinstellingen aanpast of de stofzuiger met één druk op de knop uitschakelt.

Maak kwetsbare items zoals meubilair en bekleding schoon "Het handvat heeft een geïntegreerde zachte borstel waarmee u eenvoudig meubilair en bekleding kunt schoonmaken zonder krassen te veroorzaken"

NanoClean-technologie minimaliseert stofwolken Uw vloeren en lucht worden schoner dankzij onze speciaal ontwikkelde NanoClean-technologie. Deze technologie voorkomt dat er stofwolken ontstaan wanneer u de bak leegt door stof naar de bodem van de bak te leiden, zodat de stof niet uit de bak kan vliegen wanneer u deze opent.

PowerCyclone 10 zorgt voor de hoogste zuigkracht* U kunt vertrouwen op de topprestaties van onze geavanceerde PowerCyclone 10-technologie, die de hoogste zuigkracht biedt* tijdens het stofzuigen. We hebben de luchtstroom geoptimaliseerd met krachtige wervelende beweging en hoge prestaties voor een schoon huis waar u van kunt genieten.

TriActive Ultra-mondstuk verzamelt stof en vuil van elke vloer Bereik het allemaal met de geoptimaliseerde zoolplaat van ons TriActive Ultra-mondstuk, dat stof en vuil van alle kanten via zuigkracht opvangt. U bent sneller klaar en krijgt een schoner resultaat doordat met elke stap grof en fijn stof wordt opgenomen.

De Super Turbo-borstel vangt zelfs dierenhaar op van dikke tapijten Als u huisdieren hebt, kan de Super Turbo-borstel u heel goed van pas komen. Het apparaat geeft snel meer vermogen om pluizen, stof en zelfs hardnekkig dierenhaar van dikke tapijten te verwijderen.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 349 99

PowerCyclone 10-stofzuiger zonder zak

Philips

PowerCyclone 10-stofzuiger zonder zak - Philips is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: PowerCyclone 10-stofzuiger zonder zak Philips

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: