close
Panasonic Lumix

Panasonic Lumix

Actie geldig van 06/05/2021 tot 31/07/2021
Actie bekijken
Fritel Wafelijzer: Parelsuiker

Fritel Wafelijzer: Parelsuiker

Actie geldig van 01/03/2021 tot 15/05/2021
Actie bekijken
De'Longhi La Specialista: Barista Service pakket

De'Longhi La Specialista: Barista Service pakket

Actie geldig van 01/01/2021 tot 30/06/2021
Actie bekijken

Opticon Vokal MK2 Black Dali op Niwzi

De OPTICON VOKAL MK2 is specifiek gecreëerd om de rol van het middenkanaal te spelen, maar vertoont tegelijkertijd alle karakteristieke kwaliteiten die het mogelijk maken om perfect te passen in een volledig OPTICON MK2 audiovisueel systeem.

Het middenkanaal biedt een prestatieniveau dat bij geen enkel ander OPTICON- model beschikbaar is. Het combineert een immense lage frequentiebandbreedte, volumepotentieel en dynamische nauwkeurigheid met de buitengewone details en helderheid die voortkomen uit het gebruik van een speciale midrange-driver. Hoge frequenties van de hybride tweeter zijn expliciet gedetailleerd en informatief, maar tegelijkertijd vloeiend en eindeloos luisterbaar.

De afmetingen en verhoudingen van de behuizing zijn specifiek geconfigureerd om installatie in audiovisuele meubelen mogelijk te maken, en dankzij de naar voren gerichte reflexpoorten is zelfs een volledig gesloten montage mogelijk. 

Dit maakt het perfect voor plaatsing tegen een muur onder de tv of projectorscherm of zelfs weggestopt in een hifi-meubel wanneer het niet in gebruik is, waarvoor het ook speciaal is ontworpen - een leuke functie voor esthetisch ingestelde thuisbioscoopbezitters.  

De OPTICON VOKAL MK2 is de perfecte partner voor elke luidspreker in de OPTICON MK2-serie, met hetzelfde niveau van detail en samenhang - maar ook krachtig genoeg om zelfs met de OPTICON 8 MK2 te worden gebruikt .

De fabricage van de hele serie blijft volledig Deens - net als bij de MK1-serie. Gebouwd in onze fabriek in Denemarken; van componenten die in eigen huis zijn geproduceerd of afkomstig zijn van de beste gespecialiseerde fabrikanten, lokaal en daarbuiten.

De VOKAL MK2 is verkrijgbaar in Satin Black, Satin White en Tobacco Oak.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 599 00

Opticon Vokal MK2 Black

Dali

Opticon Vokal MK2 Black - Dali is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Opticon Vokal MK2 Black Dali

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: