close
Philips Sonicare: 60 dagen op proef

Philips Sonicare: 60 dagen op proef

Actie geldig van 01/01/2022 tot 31/12/2022
Actie bekijken
De'Longhi Exclusief: Service pakket

De'Longhi Exclusief: Service pakket

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/12/2022
Actie bekijken
Mepra Fantasia: promo op 24-delig bestekset

Mepra Fantasia: promo op 24-delig bestekset

Actie geldig van 15/07/2022 tot 28/02/2023
Actie bekijken

DP-UB9000EG1 Panasonic op Niwzi

Een referentieklasse met de ultieme beeld- en geluidskwaliteit

De UB9000 referentieklasse ultra HD Blu-ray-speler gebruikt Panasonics unieke chroma- en HDR-verwerkingstechnologieën om beeld thuis weer te geven met bioscoopkwaliteit. Dit in combinatie met een structuur en componenten die de hoogst mogelijke audiokwaliteit nastreven om overweldigend prachtig beeld en geluid te bieden.
*Design, functies en specificaties zijn onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande kennisgeving.

Een Hollywood bioscoopervaring
Dit model heeft een HCX-processor voor ultra HD Blu-ray met originele beeldtechnologieën voor prachtige beeldkwaliteit. De precieze kleuren en HDR-weergave zijn van essentieel belang voor Ultra HD en vormen de basis van high-definition beelden. Ze bieden een geheel nieuwe kijkervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.
*HCX staat voor Hollywood Cinema Experience.
*Onder toezicht van Panasonic Hollywood Laboratory.

Ervaar verbluffende 4K-beelden
Multi HDR-ondersteuning - Panasonic ultra HD Blue-ray-spelers ondersteunen meerdere HDR-formats. Ze ondersteunen nu HDR-afspelen van HDR10+™ dynamische metadata, de standaard voor de volgende generatie. En ze zijn compatibel met Dolby Vison™. Het synergetische effect dat wordt bereikt met de originele hoge kwaliteit beeldtechnologieën zorgen voor een nog nauwkeurigere beeldweergave.

Prachtige kleur en details
Technologieën uit het Panasonic Hollywood Laboratory, de basis voor Blu-ray Disc Research & Development, zijn toegepast op Panasonics unieke “4K High Precision Chroma Processing.” Kleurensignalen van 4K-beelden (4:2:0) worden in 4K (4:4:4) geïnterpoleerd door een multitap chroma-proces, voor natuurlijke texturen en diepte.

Vermindert vibratie om premium geluidskwaliteit te realiseren
Chassis met hoge stijfheid en lagere positie voor het zwaartepunt - Een nieuw ontwikkelde aandrijvingsbasis met een 3-dimensionele, dikke stalen plaat fixeert de optische disc drive in het midden van het tweelaagse chassis om vibratie en ruis tijdens de rotatie van de schijf. En dik aluminium wordt gebruikt op de voor- en zijpanelen. Dit verhoogt de stijfheid van het chassis en vermindert vibratie.

Veelzijdige, hoogwaardige audio-uitgangsaansluitingen
2-kanaal (XLR/RCA) en 7.1-kanaal uitgangsaansluitingen - De 2-kanaal en 7.1-kanaal uitgangsaansluitingen zijn ook gescheiden. Bovendien is de 2-kanaal uitgang uitgerust met een gebalanceerde XLR-uitgangaansluiting als aanvulling op de RCA-aansluiting.

Het stijlvolle ontwerp met hoogwaardige eigenschappen
Referentie-ontwerp - Dik aluminium dat is behandeld met alumiet wordt gebruikt voor de voor- en zijpanelen. Dit helpt vibratie te verminderen en stijfheid van het chassis te verhogen om hoge geluidskwaliteit te ondersteunen terwijl er een ontwerp wordt geboden dat bij uitstek geschikt is voor een referentieklassemodel.

Vanaf nu is online content ook beschikbaar in 4K
Compatibel met 4K VOD - Omdat 4K internet-videodistributie nu wordt ondersteund voor content zoals NETFLIX, Prime Video en YouTube, bevindt een brede variatie aan hoogwaardige content zich binnen handbereik. De High-Definition internetvideosignalen worden verwerkt door de originele, uiterst nauwkeurige 4K Chroma Processor van Panasonic om heldere, mooie beelden te krijgen.

 

 


Kenmerken mode_editWijzigen

DP-UB9000EG1 - Panasonic is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: DP-UB9000EG1 Panasonic

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista