close
De'Longhi: Luxe Service pakket

De'Longhi: Luxe Service pakket

Actie geldig van 01/01/2020 tot 30/06/2021
Actie bekijken

Opticon LCR MK2 Zwart Dali op Niwzi

Met zijn gedetailleerde hoog, expressieve middengebied en verrassend diepe laag is de OPTICON LCR MK2 een muurluidspreker die echte hifi-prestaties levert. De OPTICON LCR MK2 kan alles - van gewone stereo tot TV geluid tot meerkanaals toepassingen in een thuisbioscoop.

De OPTICON LCR MK2 maakt gebruik van alle goede technologieën van de OPTICON MK2 serie in een onopvallende, aan de muur gemonteerde behuizing die zowel als linker, center als rechter luidspreker kan fungeren - vandaar de naam LCR. De OPTICON LCR MK2 zal trouwens ook perfect fungeren als aan de muur bevestigde surround-luidspreker. Hoe je hem ook gebruikt, van gewone stereo tot TV geluid tot meerkanaals toepassingen in een thuisbioscoop, deze muurluidspreker is een veelzijdige luidspreker met vele toepassingen.

Met zijn gedetailleerde hoog, expressieve middengebied en verrassend diepe laag is de OPTICON LCR MK2 een muurluidspreker die echte hifi-prestaties levert.

De fabricage van de complete serie blijft volledig in Denemarken, net als de MK1 serie. Ze worden gebouwd in onze fabriek in Denemarken; met componenten die we ofwel in eigen huis maken, of betrekken van de beste lokale en mondiale specialisten.

De LCR MK2 is leverbaar in Satin Black, Satin White en Tobacco Oak.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 749 00

Opticon LCR MK2 Zwart

Dali

Opticon LCR MK2 Zwart - Dali is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Opticon LCR MK2 Zwart Dali

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: