close
Le Creuset Keukenhulpen

Le Creuset Keukenhulpen

Actie geldig van 09/02/2021 tot 30/06/2021
Actie bekijken
Magimix Foodprocessor: Tot €125 aan geschenken

Magimix Foodprocessor: Tot €125 aan geschenken

Actie geldig van 02/04/2021 tot 31/07/2021
Actie bekijken
De'Longhi: Cashback Multigrill

De'Longhi: Cashback Multigrill

Actie geldig van 01/05/2021 tot 30/06/2021
Actie bekijken

Bluesound Node White Bluesound op Niwzi

Draadloos muziek streamen, eenvoudig tv-geluid en multiroom voor je systeem of je actieve speakers. Uitstekende HiFi-kwaliteit, talloze toepassingen.

NODE is de draadloze muziekstreamer van het Bluesound-systeem, die ook kan fungeren als draadloze voorversterker voor je bestaande stereo- of surroundsysteem. Met zijn audiofiele structuur kan NODE ook worden gebruikt in pure high-end systemen en ondersteunt het stereogeluid met hoge resolutie tot 24 bit / 192 kHz, zodat u geen concessies hoeft te doen aan de geluidskwaliteit als u van uw muziek wilt genieten via streamen.

Vergeleken met eerdere versies krijg je een beduidend hogere geluidskwaliteit dankzij de supersnelle processor en de nieuwe opzet van de exclusieve 32-bits D/A-converter. De HDMI / eARC-ingang biedt nieuwe, slimme opties om te genieten van tv-geluid in uitstekende kwaliteit op het systeem.

Bluesound NODE heeft een compact design en de mooie zwarte of witte afwerking zorgt voor een elegante, exclusieve uitstraling. Je bestuurt NODE via WLAN en smartphone of tablet. Je kunt NODE dus uit het zicht verplaatsen en verstoppen in een HiFi meubel van bijvoorbeeld Unnu of Clic.

De ingebouwde 12 V trigger uitgang is een leuk detail waarmee je samen met NODE (mits de versterker een trigger ingang heeft) je versterker of receiver automatisch aan en uit kunt zetten. NODE kan nog steeds worden gebruikt om oude Bang & Olufsen Beolab-luidsprekers aan te zetten die alleen een 5 V Powerlink-ingang hebben. Het enige dat nodig is, is een kleine adapter tussen de B&O-speakers en NODE (apart verkrijgbaar).

ALLE MUZIEK TER WERELD 

De Bluesound app geeft je een compleet overzicht van je muziek met albumhoezen en alle functies. Je kunt eindeloos muziek streamen van TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon en andere muziekdiensten en allerlei audioformaten - ook 24-bit - afspelen met een ongeëvenaarde kwaliteit. Natuurlijk is er ook internetradio ingebouwd en met de intelligente tweeweg Bluetooth-functie speel je muziek af via een draadloze koptelefoon.

SUPEREENVOUDIG TV-GELUID IN DE HOOGSTE KWALITEIT

NODE heeft een HDMI aansluiting met audio return channel en HDMI-CEC. Zo kunnen je tv en het systeem met elkaar communiceren via HDMI, terwijl je het volume en meer regelt met je bestaande tv-afstandsbediening. Sluit de tv aan met een HDMI-kabel en geniet voortaan van de hoogste kwaliteit tv-geluid!

NODE schakelt zichzelf optisch en automatisch in en uit zowel met het televisietoestel als met de andere ingangen waaronder Bluetooth. Bij oudere televisies die geen CEC ondersteunen, kun je de optische ingang met de geïntegreerde IR-leerfunctie gebruiken om het geluid te regelen via de bestaande televisie-afstandsbediening.

OP TALLOZE MANIEREN TE COMBINEREN, OOK MULTIROOM 

NODE is primair ontworpen om te worden gebruikt met een bestaand systeem of eindversterker. Je kunt hem echter ook gebruiken met een set goede actieve speakers, zodat je met een minimum aan apparaten een zelfstandig en compact systeem krijgt. Daarnaast breid je je systeem in een mum van tijd uit met draadloze bluesound multiroom speakers, voor muziek in meerdere kamers - dezelfde of verschillende.

Ongebruikelijk voor een netwerkspeler, kan de NODE in de diepe stand-bymodus (0,5 watt) worden gezet door 10 seconden op het aanraakpaneel te drukken. Druk je kort op hetzelfde bedieningspaneel, dan is het toestel weer terug en kun je genieten van alle energie die je in de tussentijd hebt bespaard.

Bluesound NODE (N130) is verkrijgbaar in zwart of wit. Een IR-afstandsbediening is als optie verkrijgbaar.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 549 00

Bluesound Node White

Bluesound

Bluesound Node White - Bluesound is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Bluesound Node White Bluesound

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: