close
AEG Cashback Stofzuiger 8000 Serie

AEG Cashback Stofzuiger 8000 Serie

Actie geldig van 01/10/2021 tot 31/12/2021
Actie bekijken
Sony Bravia XR Cashback

Sony Bravia XR Cashback

Actie geldig van 07/10/2021 tot 14/11/2021
Actie bekijken

QE85Q70AATXXN Samsung op Niwzi

De intelligentie achter de schoonheid Quantum Processor 4K De krachtige Quantum Processor 4K kan beeld, geluid en nog veel meer scène voor scène optimaliseren om u een werkelijk adembenemende kijkervaring te bieden.

Meer contrasten voor meer entertainment Dual LED
De innovatieve dubbele LED-achtergrondverlichting zorgt voor sterke en nauwkeurige contrasten omdat de kleur van de achtergrondverlichting kan worden aangepast aan de weergegeven inhoud.

Een miljard kleuren 100% kleurvolume met Quantum Dot
Onze Quantum Dot-technologie zorgt voor het beste beeld ooit op een QLED-tv. Want het licht wordt omgezet in adembenemende kleuren met 100% kleurvolume, die onder alle lichtsituaties even sterk blijven.

Ervaar filmische beelden vol diepe contrasten Quantum HDR
Quantum HDR brengt details en contrasten tot hun volle potentieel en laat je de kracht van de beelden voelen. De dynamische kleurenweergave van HDR10+ inspireert en overtuigt met diepere zwarttinten, levendigere beelden en een indrukwekkende rijkdom aan details. 

Schitterende kleuren vanuit elke stoel Brede kijkhoek
Dankzij de brede kijkhoek geniet je vanuit bijna elke hoek van een kleurrijk en gedetailleerd beeld, ook als je aan de zijkant zit. Het best mogelijke beeld in alle lichtomstandigheden Adaptive Picture U kunt achterover leunen en ontspannen, omdat Adaptive Picture het omgevingslicht herkent en vervolgens automatisch de helderheid en contrastinstellingen van de tv optimaliseert - ongeacht hoe het licht in de kamer verandert.

Een topduo: TV en soundbar in harmonie Q-Symphony Zo klinkt optimaal teamwork. Met Q-Symphony kunnen de speakers van de tv en de soundbar op een unieke manier op elkaar worden afgestemd, zodat je kunt genieten van een beter surround-effect en de tv-speakers niet hoeft te dempen.

Een buitengewone soundscape

SpaceFit Sound Geniet van geluid dat is geoptimaliseerd voor uw leefruimte. Of je je tv nu aan de muur monteert of op een tv-meubel plaatst, het geluid past zich perfect aan je omgeving aan. Zodat u elk woord kunt horen Active Voice Amplifier (AVA) Als het in uw omgeving onverwacht luider wordt, kan het uw filmavond verstoren. Daarom versterkt de Active Voice Amplifier automatisch de stemmen in de scène zodat je de dialogen duidelijk kunt horen zonder dat je het algemene volume hoeft aan te passen. Slanke en elegante AirSlim QLED-tv's hebben een extreem slank en minimalistisch profiel waarmee ze elegant in uw woonruimte passen. Buitengewone actie in 4K met tot 120 Hz Motion Xcelerator Turbo + Blijf je tegenstanders bij, zelfs met halsbrekende snelheid. Nu kun je op je tv spelen in 4K tot 120 Hz en genieten van games met ultravloeiende actie en zonder vertraging of bewegingsonscherpte. De game changer voor je ogen Super Ultrawide GameView & Game Bar De schermformaten 21:9 en 32:9 bieden je het extra kijkgebied dat je nodig hebt om de game-ervaring te maximaliseren. Optimaliseer de gameplay met de Game Bar, een menu op het scherm waarmee je realtime aanpassingen aan de schermverhouding, controle van invoervertraging, FPS, HDR, instellingen voor draadloze headsets en meer kunt maken. * Super Ultrawide GameView wordt alleen ondersteund door pc-games. * Super Ultrawide GameView is alleen compatibel met pc-games die de Ultrawide Game-modus ondersteunen. * Sommige titels ondersteunen deze functie niet. Het kan nodig zijn om de schermresolutie voor externe apparaten aan te passen. * Niet beschikbaar voor Q60A 32" Ervaar soepel gamen. FreeSync Premium Pro Als je van echt intens gamen houdt, is de Neo QLED je betrouwbare partner, want met Free Sync Premium Pro wordt de verversingssnelheid van de tv aangepast aan je spel Verminderde screen tearing, zodat u zich kunt verheugen op soepel gamen boordevol actie. Werk en studeer vanaf uw pc thuis op tv Ervaar verschillende manieren om productief te worden en naadloos inhoud van uw pc, laptop of mobiele apparaat naar uw tv te presenteren. * Externe verbinding met pc wordt alleen ondersteund voor Windows 10 Professional of hoger en Mac OS 10.5 of hoger * Voor verbinding van smartphone met Samsung DeX is een compatibel mobiel apparaat vereist * Beschikbaarheid van services kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd * Internetverbinding is vereist op tv en pc. * Tap View is beschikbaar op Samsung Galaxy-apparaten met Android OS 8.1 en hoger nd


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 3.299 00

QE85Q70AATXXN

Samsung

QE85Q70AATXXN - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: QE85Q70AATXXN Samsung

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: