close
Bosch steelstofzuiger Athlet: Tot €50 cashback

Bosch steelstofzuiger Athlet: Tot €50 cashback

Actie geldig van 01/10/2021 tot 31/12/2021
Actie bekijken
Le Creuset Textiel

Le Creuset Textiel

Actie geldig van 08/09/2021 tot 31/12/2021
Actie bekijken
Braun MultiQuick: Tot €40 cashback

Braun MultiQuick: Tot €40 cashback

Actie geldig van 01/10/2021 tot 31/12/2021
Actie bekijken

KATCH G2 CARAMEL Dali op Niwzi

DALI KATCH G2 is misschien wel de best klinkende Bluetooth-luidspreker op batterijen die je kunt krijgen. De speciaal ontwikkelde drivers zijn verpakt in een elegant afgeronde solide behuizing en leveren het audiosignaal van de interne digitale versterker. Het is eenvoudig aan te sluiten via Bluetooth 5.0 en ondersteunt de uitstekende audiokwaliteit van apt-X, apt-X HD en AAC. De DALI KATCH G2 ondersteunt ook analoge invoer via mini-jack. Met zo'n krachtige draagbare luidspreker in je handen, weten we dat je dol zult zijn op de USB-oplaaduitgang, zodat je telefoon of tablet opgeladen blijft terwijl je je beats rockt.

Verkrijgbaar in drie nieuwe kleurenschema's, Iron Black, Caramel White en Chilly Blue, de DALI KATCH G2 past elegant in bijna elke omgeving. Een gouden DALI-logomunt verankert de echt lederen band - nu in kleur afgestemd op het hoofdkleurenschema.

De DALI KATCH G2 is een draagbare luidspreker en zal in een grote verscheidenheid aan situaties worden gebruikt. Met zijn twee verschillende audioprofielen kun je kiezen tussen een neutrale frequentierespons, perfect voor de meeste luistersituaties, of een warmere respons die perfect werkt in grotere kamers of wanneer de muziek net dat beetje extra nodig heeft.

We hebben ook de rubberen voetjes verbeterd, zodat de DALI KATCH G2 aan het oppervlak blijft plakken zonder zijn grip te verliezen.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 399 00

KATCH G2 CARAMEL

Dali

KATCH G2 CARAMEL - Dali is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: KATCH G2 CARAMEL Dali

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: