close
Solis: Cashback campagne

Solis: Cashback campagne

Actie geldig van 29/11/2021 tot 16/01/2022
Actie bekijken
Fujifilm Cashback X-T3

Fujifilm Cashback X-T3

Actie geldig van 04/11/2021 tot 31/03/2022
Actie bekijken
Nespresso Original: Ontvang tot €80 koffiekrediet

Nespresso Original: Ontvang tot €80 koffiekrediet

Actie geldig van 24/11/2021 tot 31/01/2022
Actie bekijken

RX-A4A Yamaha op Niwzi

De A4A biedt realistische geluids- en videoweergave waarmee je thuis helemaal opgaat in je favoriete films. Kijken, luisteren of gamen verandert in een meeslepende ervaring

SURROUND:AI™
Met de geïntegreerde AI-technologie van de DSP wordt de omgeving van de entertainmentcontent geanalyseerd om een optimaal surroundeffect te creëren en dit op de beste manier te reproduceren. De omgeving wordt direct geanalyseerd door deze AI. Daarbij worden specifieke geluidselementen zoals dialoog, achtergrondmuziek, omgevingsgeluiden en geluidseffecten onderscheiden om het surroundeffect automatisch in real time te optimaliseren. Stel je voor dat je een Yamaha-geluidstechnicus hebt die het geluid direct en speciaal voor jou optimaal instelt. AI-technologie biedt een verbluffend gevoel van realisme met meer uitdrukkingskracht dan conventionele geluidsveldeffecten om je de best mogelijke entertainmentervaring te geven. De Qualcomm® QCS407 met nauwkeurige 64-bits verwerking biedt precieze surroundsound.

Cinema DSP HD3 voor films, muziek en gamesDe superieure technologie voor een 3D-geluidsveld van Yamaha is ontwikkeld door de gemeten gegevens van het geluidsveld te combineren met ultramoderne technologie voor digitale signaalverwerking. De vernieuwde CINEMA DSP HD3 beschikt over nieuwe algoritmes voor signaalverwerking en maximaliseert bioscoopgeluidseffecten om het geluidsveld nog realistischer te maken door een rijke geluidsweergave zonder grenzen te bieden. Door voor-, midden- en surroundluidsprekers te combineren om een virtuele achterluidspreker te creëren, wordt CINEMA DSP HD3-weergave ondersteund tot op 11.1 kanalen*, zelfs met een 7.1-kanaals luidsprekerconfiguratie.
*Aansluiting op een aanwezigheidsluidspreker vooraan vereist.

Dolby Atmos® met Height Virtualizer
Voor gebruikers die geen plafond- of naar boven gerichte luidsprekers in hun systeem hebben, simuleert Dolby Atmos met Height Virtualization Technology de Atmos-ervaring met voorwaarts gerichte drivers. Configureer maximaal vijf luidsprekers om het effect van twee plafondluidsprekers na te bootsen of gebruik alle zeven kanalen om het krachtige effect van vier bovenluidsprekers te simuleren.

Voel elke dimensie met Dolby Atmos. Geniet van een 5.1-surroundsoundsysteem en twee extra bovenluidsprekers of twee Dolby Atmos-hoogteluidsprekers voor dramatische geluidseffecten van boven waarin je helemaal opgaat – inclusief Dolby Surround-upmixer voor oudere content.

DTS:X®
Meeslepende DTS:X-audioformattering plaatst geluid waar het normaal zou klinken in een ruimte, zodat je levensechte, multidimensionale audio krijgt. De geïntegreerde Spatial Remapping Engine van DTS Neural:X™ maakt al je favoriete films meeslepender en realistischer.

Compressed Music Enhancer
Als muziek wordt gecodeerd in een digitaal gecomprimeerd formaat zoals mp3, heeft dit negatieve gevolgen voor de frequentierespons. Maar de klankverbetering voor gecomprimeerde digitale muziek (Compressed Music Enhancer) maakt gebruik van geavanceerde digitale signaalverwerking op basis van exclusieve algoritmes om te herstellen wat verloren is gegaan. Zo klinkt muziek altijd klinkt zoals die is bedoeld.


RX-A4A - Yamaha is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: RX-A4A Yamaha

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: