close
Bosch steelstofzuiger Unlimited: Tot €100 cashback

Bosch steelstofzuiger Unlimited: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/04/2022 tot 31/05/2022
Actie bekijken
Philips steelstofzuiger: Tot € 100 cashback

Philips steelstofzuiger: Tot € 100 cashback

Actie geldig van 15/04/2022 tot 19/06/2022
Actie bekijken

ROCKBOX BOLD XS Storm Grey Fresh 'n Rebel op Niwzi

Fresh 'n Rebel Rockbox Bold XS. Audio-uitgangskanalen: 1.0 kanalen. Gemiddeld vermogen: 5 W. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos, USB-connectortype: Micro-USB. Producttype: Mono draadloze luidspreker, Kleur van het product: Grijs, Materiaal behuizing: Stof/Weefsel, Rubber. Aanbevolen gebruik: Mobiele telefoon/smartphone, Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android,iOS

ROCKBOX BOLD XS
De Bold XS is het meest compacte lid van de Bold familie. De speaker is het kleinst, het lichtst, is spatwaterdicht en levert geweldig geluid.

  • Spatwaterdicht
  • 20 uur speelduur
  • Double Fun Mode (koppel 2 Bold XS speakers)
  • Plat en draagbaar ontwerp

IN THE POCKET
Omdat de Rockbox Bold XS extra klein is, is hij gemakkelijk mee te dragen en kun je hem overal mee naartoe nemen. De ronde vormen zorgen ervoor dat de speaker goed in de hand ligt en omdat hij zo plat is, past hij zelfs in je broekzak.

SPLASHIN' GOOD
De Bold XS is spatwaterdicht (IPX5) wat betekent dat hij wel tegen een beetje water kan. Je hoeft dus niet bang te zijn om hem mee te nemen naar het strand of om hem schoon te maken als hij vies is geworden.

THE MORE THE MERRIER
Met de Double Fun Mode op de Rockbox Bold XS kun je 2 Bold XS speakers draadloos met elkaar verbinden. Zet het geluid nog wat harder en laat het feestje maar beginnen!

KEEP THE MUSIC ALIVE
Je kunt de hele dag en nacht naar je favoriete nummers luisteren, want de Bold XS heeft een playtime van 20 uur. Is jouw playlist daar wel klaar voor? En als de speaker leeg is, kun je ‘m binnen 4 uur weer opladen.

PROTECTED
De Bold XS heeft een robuuste en beschermende 'sandwich' stof die ook spatwaterdicht is. Het 'bouncy' materiaal en de rubberen bumper van de Bold XS beschermen de speaker in elke situatie.

HANG IN THERE
Met de metalen clip die je krijgt bij de Rockbox Bold XS, kun je hem met gemak overal aan vastmaken. Zo neem je je muziek overal mee naartoe!

CALL ME ON MY CELL PHONE
Wil je nog wat vrienden uitnodigen voordat het feestje echt kan beginnen? Gebruik de Bold XS als speakerphone met behulp van de ingebouwde microfoon.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 49 99

ROCKBOX BOLD XS Storm Grey

Fresh 'n Rebel

ROCKBOX BOLD XS Storm Grey - Fresh 'n Rebel is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: ROCKBOX BOLD XS Storm Grey Fresh 'n Rebel

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop