Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Siemens SN55E208EU op Niwzi

SpeedMatic - Vaatwasser 60 cm Integreerbaar - wit.

Voor een maximaal rendement van uw afwasmiddel: doseerassistent. Multitabs vormen vandaag het meest gebruikte afwasproduct. Maar de vaatwassers waren tot nog toe eigenlijk vooral afgestemd op het gebruik van poedervormige afwasmiddelen. Zo’n tablet viel dan tijdens de afwasbeurt ongecontroleerd in de binnenruimte van de vaatwasser waardoor het niet in zijn volledige efficiëntie gebruikt werd. Dat verandert nu met de doseerassistent van Siemens.Het afwastablet valt vanuit het wasmiddelvak rechtstreeks in een kleine opvangschaal voorin de bovenste korf van de vaatwasser. Een gerichte waterstraal lost het daar op een gecontroleerde en snelle manier op. Het wasmiddel verspreidt zich daardoor gelijkmatig doorheen de hele machine en levert u een optimaal afwasresultaat op. En uiteraard kunt u met de doseerassistent ook nog altijd afwasmiddel in poeder- of gelvorm blijven gebruiken.


Bovenaan uw delicate spullen, onderaan de speciale “Intensieve zone”-functie met haar hoge druk. U kunt sterk bevuilde pannen nu rustig afwassen, samen met uw kwetsbare glazen. Het inschakelen van de “Intensieve zone” zorgt bij alle programma’s voor 20 % meer waterdruk en een hogere temperatuur in de onderste korf. Ook de hardnekkigste vervuiling zal daarmee probleemloos loskomen.In de bovenste korf daarentegen blijft het gekozen programma onveranderd en kunt u er gerust op zijn dat uw fragiele vaatwerk voorzichtig behandeld wordt. Zelfs bij een gemengde belading is op die manier een perfect afwasresultaat gegarandeerd.

Kenmerken mode_editWijzigen

Hebt u ook gedacht aan:

SN55E208EU - Siemens is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? SiemensSN55E208EU

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SiemensSN55E208EU