close
Fujifilm Cashback X-T4

Fujifilm Cashback X-T4

Actie geldig van 04/11/2021 tot 31/01/2022
Actie bekijken
Domo Vloerreiniger: Tot €50 cashback

Domo Vloerreiniger: Tot €50 cashback

Actie geldig van 01/11/2021 tot 31/01/2022
Actie bekijken
Beko AutoDose: gratis Finish Power Gel

Beko AutoDose: gratis Finish Power Gel

Actie geldig van 01/01/2022 tot 31/03/2022
Actie bekijken

watch Fit mini mocha brown Huawei op Niwzi

Werk in stijl aan je gezondheid
Ontdek een stijlvolle manier om aan je gezondheid en fitheid te werken. De HUAWEI WATCH FIT mini heeft een klassieke rechthoekige vorm en is voorzien van krachtige sportmodi en gezondheidsfuncties, zodat je op een gezondere manier je doelen kunt bereiken.

Klassieke rechthoek
De klassieke, rechthoekige HUAWEI WATCH FIT mini straalt elegantie en stijl uit. Geniet van de stijlvolle afgeronde hoeken en randen van de licht goudkleurige metalen behuizing: het recept voor tijdloze schoonheid in een smartwatch.

De essentie van verfijning
Elk element is ontwikkeld met goede smaak en functionaliteit in het achterhoofd. De slanke maar robuuste aanzet geeft de watch een gestroomlijnde look, terwijl de nauwkeurig ontworpen kroon naadloos in het geheel wordt opgenomen, voor moeiteloze bediening en stijlvolle finesse.

Een geweldig tijdsbeeld
Het 1,47-inch AMOLED FullView-aanraakscherm op de HUAWEI WATCH FIT mini is een waar feest voor de zintuigen. Kies voor de klassieke wijzerplaat met cijfers, of kies uit nog vijf andere vooraf geïnstalleerde wijzerplaten, die perfect passen bij jouw levensstijl. Ga naar de HUAWEI wijzerplaatstore2 en maak een keuze uit meer dan 300 wijzerplaten.

Comfort en veelzijdigheid
Geef je pols heerlijk draagcomfort. En je kunt voor elke activiteit altijd een van de drie bandjes gebruiken. Geniet van het luxegevoel van leer en de verfijnde stiksels in Frosty White of Mocha Brown. Of heb je zin in een sportieve look? Ga dan voor de duurzame, hypo-allergene band van fluorelastomeer in oogstrelend Taro Purple.

Ontworpen voor jou
De HUAWEI WATCH FIT mini met zijn zachte rondingen die de vormen van jouw pols volgen, en de behuizing van een lichtgewicht aluminiumlegering past bij wie je bent en bij jouw manier van bewegen.

Ga voor slim, ga voor gebruiksgemak
De HUAWEI WATCH FIT mini heeft een verbluffend lange batterijduur van 14 dagen bij normaal gebruik en 10 dagen bij intensief gebruik. Is de batterij leeg? Geen probleem. Laad de watch 5 minuten op via de magnetische oplader en je kunt weer twee dagen vooruit. Het leven is te kort voor al te veel onderbrekingen.1

Houd je menstruatiecyclus bij
Houd een handige kalender bij van je menstruatiecyclus met de HUAWEI WATCH FIT mini. Ontvang discrete, tijdige herinneringen voor wanneer je ongesteld moet worden.

TruSleep™ 2.0 slaaptracker
Geniet van een betere slaapkwaliteit met TruSleep™ 2.0 op de HUAWEI WATCH FIT mini. 4 verschillende slaapfases — diepe slaap, lichte slaap, remslaap en wakker — kunnen worden gedetecteerd met een verbeterde nauwkeurigheid van 96%. Je hebt de keuze uit meer dan 200 suggesties voor 6 veel voorkomende slaapproblemen.

Continue SpO2 -monitoring
Een lage zuurstofverzadiging, SpO2, kan leiden tot vermoeidheid, geheugenverlies en zelfs hersen- en hartschade. Daarom is het belangrijk dat je altijd in de veilige zone blijft. De HUAWEI WATCH FIT mini heeft een ingebouwd SpO2 -detectiesysteem dat continu de zuurstofverzadiging in je bloed meet. Als de verzadiging te laag wordt, gaat de band trillen zodat je de tijd krijgt om te ademen en je balans te herstellen.

24/7 hartslagmonitoring
Volg het ritme van je hart via de TruSeen™ 4.0-hartslagtechnologie. Dankzij een optische precisielens en AI-gebaseerde gegevensverwerking kun je je hartslag 24 uur per dag op nauwkeurige wijze meten en wordt je onmiddellijk gewaarschuwd als de waarden boven of onder de veilige zone liggen.

TruRelax™ stressmonitoring
Weg met de stress van alledag Als je stressniveau te hoog wordt, geeft TruRelax™ stressmmonitoring je een seintje en gebruik je de ingebouwde ademtrainingsbegeleiding om terug te gaan naar een relaxte, geconcentreerde gemoedstoestand.

Tijd voor activiteit
Kies uit tot wel 96 verschillende trainingsmodi voor binnen en buiten5. En monitor je activiteitenniveaus door drie dagelijkse activiteitsdoelen in te stellen - stappen, actieve uren en gemiddelde tot intensive activiteit - via kleurige, in het oog springende ringen.

Trainen maar!
Meet je hartslag, verbrande calorieën en meer tijdens trainingen, waaronder de nieuwe activiteit touwtjespringen. Al je gegevens kunnen worden opgeslagen en geanalyseerd in makkelijk te lezen grafieken, zodat jij je fitnessinspanningen kunt bijhouden en doelen kunt stellen die je inspireren.

 


€ 99 99

watch Fit mini mocha brown

Huawei

watch Fit mini mocha brown - Huawei is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: watch Fit mini mocha brown Huawei

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: