close
Sony Summer: Lenzenpromotie

Sony Summer: Lenzenpromotie

Actie geldig van 01/06/2022 tot 31/07/2022
Actie bekijken
Sony Summer: A7 III Systeemcamera

Sony Summer: A7 III Systeemcamera

Actie geldig van 01/06/2022 tot 31/07/2022
Actie bekijken
Dyson Draadloze stofzuiger: gratis accessoireset

Dyson Draadloze stofzuiger: gratis accessoireset

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/07/2022
Actie bekijken

Sound L All-in-one soundbar zwart Canton op Niwzi

Compact Sounddeck
Sound L: Geluidsspektakel voor uw TV

Uw TV levert een prachtig beeld, maar het geluid voor film- en concertgenot van hoge kwaliteit ontbreekt? Dan is de Sound L precies de juiste TV-luidspreker voor u. Het krachtige sounddeck levert een optimale prijs/prestatie-verhouding en kan dankzij de geïntegreerde Smart Wireless-technologie draadloos worden uitgebreid tot een homecinemasysteem met maximaal 3 Smart-speakers. Daarnaast kan het sound deck ook eenvoudig als center in een bestaand groot Smart home cinema systeem worden geïntegreerd. Dankzij de afmetingen en de elegante glasplaat aan de bovenzijde biedt de Sound L voldoende ruimte om er zelfs grote flatscreen-tv's probleemloos op te plaatsen.


Virtual Surround voor kamervullend bioscoopgeluid
Vier geïntegreerde downfire subwoofers en het hoge systeemvermogen van 300 watt zorgen in de Sound L voor krachtige bassen met een hoge dynamiek. De twee hoogwaardige 2-weg luidsprekersystemen van het sounddeck dragen bij aan een indrukwekkend surround-geluid met optimale spraakverstaanbaarheid en muzikale balans. Zodat u de filmactie perfect kunt volgen, heeft de Sound L een zuivere dialoogweergave en reproduceert hoge tonen kristalhelder. Dankzij 300 watt systeemvermogen en hoogwaardige luidsprekerdrivers speelt de Sound L zelfs bij zeer hoge volumes nog steeds helder en precies. Als alles-in-één unit biedt de Sound L kamervullend surround-geluid dat u midden in de actie plaatst - u waant zich in de bioscoop. Met onze Virtual Surround-technologie maken we echt bioscoopgeluid in uw huiskamer mogelijk - zelfs zonder dat u extra luidsprekers hoeft aan te sluiten.

Slimme technologie en veelzijdige aansluitmogelijkheden
Dankzij de Smart Wireless-technologie kan de Sound L eenvoudig met extra Canton Smart-luidsprekers worden uitgebreid tot een home cinema-systeem met twee surround-luidsprekers en een Smart Subwoofer - en dat alles zonder Wifi-integratie. Als alternatief kan het sounddeck ook als centerluidspreker worden gebruikt in combinatie met een Smart Amp of Smart Connect. Dankzij de Bluetooth-interface met apt-X en eenvoudige koppelingsfunctie is het afspelen van muziek vanaf een mobiele telefoon of tablet kinderspel en lossless, met de beste geluidskwaliteit. Het sounddeck is uitgerust met 4K-compatibele HDMI-aansluitingen voor gemakkelijke aansluiting van een tv en maximaal drie andere afspeelapparaten, zoals een gameconsole of receiver. Via het scherm op de tv kunt u uw sounddeck eenvoudig configureren en bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast heeft de Sound L een optische digitale ingang, een coaxiale digitale ingang en een analoge RCA-ingang. Een subwoofer pre-out maakt het mogelijk een bekabelde actieve subwoofer aan te sluiten.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 669 00

Sound L All-in-one soundbar zwart

Canton

Sound L All-in-one soundbar zwart - Canton is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Sound L All-in-one soundbar zwart Canton

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop