close
Beko Wassen: Tot €100 cashback

Beko Wassen: Tot €100 cashback

Actie geldig van 01/09/2022 tot 31/10/2022
Actie bekijken
Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Actie geldig van 03/10/2022 tot 30/10/2022
Actie bekijken
Schott Zwiesel Fortissimo: Promo per 6 stuks

Schott Zwiesel Fortissimo: Promo per 6 stuks

Actie geldig van 15/07/2022 tot 28/02/2023
Actie bekijken

Tablet 10.1? LTE Grey Emporia op Niwzi

De Emporia Tablet 10.1″ LTE scoort met een duidelijke menustructuur, grote bedieningstoetsen, een duidelijk display en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als extra is er een praktische staander die vooral handig is bij het voeren van videogesprekken en die tevens dienst doet als laadstation.

Emporia heeft deze Emporia Tablet 10.1″ LTE speciaal ontworpen en ontwikkeld voor 65-plussers. De tablet scoort met een duidelijke menustructuur, grote bedieningstoetsen, een duidelijk display en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er is ook geen nood aan een WiFi internet verbinding thuis aangezien deze tablet beschikt over 4G functionaliteit waardoor de tablet connectie kan maken met het internet via eender wel mobiele provider.

En het zou emporia niet zijn als het niet voor een extra traktatie was: een praktische staander die vooral handig is bij het voeren van videogesprekken en die ook dienst doet als laadstation. De 100 pagina’s tellende tabletgids in boekformaat is ook bij de levering inbegrepen.

De senioren ontdekken net de nieuwe, digitale wereld. Ze willen het nieuws online lezen, video’s bekijken en foto’s bewerken. Gebruiken e-mail en raken betrokken bij de WhatsApp-gezinsgroep. Maar ook zitten ze op Facebook, zoeken op internet uit waar hun volgende reis heen gaat en bankieren graag vanuit huis.

De emporiaTABLET – de gemakkelijkst te gebruiken tablet op de markt – maakt al deze activiteiten mogelijk. Bijzonder is dat bij deze tablet ook LTE is ingeschakeld, omdat vooral oudere mensen thuis vaak geen wifi hebben of onderweg niet willen inloggen op een wifi-netwerk. Dankzij de simkaart zijn senioren overal online en kunnen ze op elk moment VoLTE en WhatsApp op hun tablet gebruiken.

Accessoires zijn onder meer beschermend glas, een tweede staander (één voor wandmontage, één voor de tafel) en een boekomslag met een geïntegreerd toetsenbord. Dit toetsenbord wordt handig automatisch aangesloten op de tablet en wordt zo ook voorzien van de nodige energie.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 299 99

Tablet 10.1? LTE Grey

Emporia

Tablet 10.1? LTE Grey - Emporia is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Tablet 10.1? LTE Grey Emporia

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop