close
BK BBQ Black Steel: gratis tang

BK BBQ Black Steel: gratis tang

Actie geldig van 01/07/2022 tot 31/08/2022
Actie bekijken
Schott Zwiesel Ivento: Promo per 6 stuks

Schott Zwiesel Ivento: Promo per 6 stuks

Actie geldig van 15/07/2022 tot 28/02/2023
Actie bekijken

65ART90E6QA LG op Niwzi

Meer dan een TV —  een kunstwerk

Eén TV transformeert jouw interieur

Het unieke schildersezel-geïnspireerde ontwerp maakt van de TV een kunstwerk en transformeert de ruimte. Creëer een artistieke sfeer, het nooit eerder vertoonde ontwerp is een pronkstuk dat jouw woonkamer, jouw lifestyle, compleet maakt.

Als een canvas op een schildersezel

Creëer jouw eigen ruimte door EASEL in een hoek te installeren, alsof een canvas op een schildersezel wordt geplaatst. Dit kleine detail kan de ruimte transformeren

Als een kunstwerk in een galerie

Installeer EASEL uitgelijnd met de wand en het wordt net een kunstwerk in een galerie. Waarbij het prachtige frame perfecte harmonie creëert en jouw ruimte in balans brengt.

Ervaar twee geheel nieuwe weergaven

Met de bewegende cover krijg je een nieuwe weergave-ervaring op dezelfde TV. Gebruik Line View om jouw ruimte met dagelijkse informatie te decoreren, schakel naar Full View om van het volledige scherm te genieten. Elk moment dat je niet kijkt, gaat de TV op in jouw design en dagelijks leven.

Een nieuw perspectief aan jouw dagelijks leven toevoegen

In Line View kun je dagelijkse informatie zien, zoals de datum, tijd, weer in verschillende thema's, ontwerpen en bewegingen of je kunt muziek opzetten en genieten van de moderne maar subtiele UI en equalizer-screensaver. De twee creëren een kunstige ervaring, die de atmosfeer van jouw ruimte verbetert.

Een nieuwe wereld als je het scherm activeert

Schakel naar Full View en zie hoe OLED evo en 80W 4.2 kanaals geluid de EASEL in een multimedia-kunstwerk omtovert.

Creëer de sfeer met een kunstwerk

Gallery Mode maakt van elk moment een meesterwerk met natuurlijke en minimalistische video's, om van te genieten als je geen TV kijkt.

Krachtige prestaties voor geweldig beeld

OLED evo is een combinatie van krachtige prestaties en geavanceerde technologie. Dankzij de Brightness Booster een 20%* helderder beeld, wit is witter, zwart is donkerder en details zijn nog meer gedefinieerd — waardoor je een heel nieuw niveau van onderdompeling ervaart.

Cinematografisch, ruimtevullend geluid

De EASEL levert een geweldig multi-dimensioneel geluid dankzij een krachtige 80W uitgang en ruimtevullende audio via 4.2 kanalen, waardoor het lijkt alsof je op de eerste rij in de bioscoop zit.

Voor optimaal beeld, geluid en ervaring

Met een op deep-learning gebaseerde kunstmatige intelligentie-dataset, de ultramoderne processor optimaliseert het beeld en geluid op basis van wat jij kijkt. Powering AI Picture Pro*, het herstelt inhoud en reduceert ruis om scherpe, bijna levensechte beelden te creëren.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 6.999 00

65ART90E6QA

LG

65ART90E6QA - LG is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 65ART90E6QA LG

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
lakoro Shop