close
We. by Loewe Winter deals

We. by Loewe Winter deals

Actie geldig van 16/01/2023 tot 31/03/2023
Actie bekijken

BWEBE 81496X WK N Indesit op Niwzi

Wasmachine voorlader, 8 Kg, Innex, 1400T, NEL:A, inverter+10jr garantie, zwarte deur, groot digitaal display met NL/FR tekst, Push & Wash, startuitstel

Kenmerken van deze Indesit vrijstaande wasmachine - voorlader: een royale capaciteit van 8,0 kg. Uitmuntende energie-efficiëntieklasse A. Een zwiersnelheid van 1400 toeren per minuut. Kleur wit.

Push & Go
Push & Go-technologie is ontworpen om doeltreffend meer dan 20 veelvoorkomende soorten vlekken te verwijderen, zonder voorbehandeling, in slechts 45 minuten, met één druk op de knop.*
*1 keer drukken is nodig na het inschakelen van het apparaat.

Energieklasse A
Ongeëvenaarde energie-efficiëntie.
Energieklasse A garandeert onberispelijke resultaten en maximale energiebesparingen.

Woolmark
Dit wolprogramma, dat door Woolmark Apparel Care is goedgekeurd, is het ideale programma voor uw wollen kleding. Dit programma beschermt de vezels en zorgt ervoor dat uw wollen kleding zacht en comfortabel blijft.

Katoen 40°
Het programma Cotton 40 (Katoen 40°) is specifiek ontworpen om katoenen wasgoed extra te beschermen tijdens het verwijderen van vlekken op 40° in slechts 45 minuten.

Water Balance+
Het innovatieve Water Balance+ programma vermindert drastisch de hoeveelheid water, energie en tijd. Met een kleine was bespaart u tot wel 70% water en 50% energie, terwijl het programma 35% sneller is.

Startuitstel
Met Startuitstel kunt u uw wasprogramma's later op de dag of 's nachts laten starten. Stel gewoon het programma in en laat uw Indesit apparaat de rest doen.

Keylock (Toetsvergrendeling)
De Keylock-functie voorkomt dat functies uitgeschakeld worden als het bedieningspaneel per ongeluk wordt aangeraakt. Uw nieuwsgierige peuter kan de wasmachine hierdoor niet meer openen of de instellingen wijzigen!

Dekbedden
Het speciale Duvets-programma wast doeltreffend dekbedden en andere materialen met een vulling van veren.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 499 00

BWEBE 81496X WK N

Indesit

BWEBE 81496X WK N - Indesit is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: BWEBE 81496X WK N Indesit

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista