close
Schott Zwiesel Sensa: Promo per 6 stuks

Schott Zwiesel Sensa: Promo per 6 stuks

Actie geldig van 13/11/2022 tot 28/02/2023
Actie bekijken

KORE AMMARA EBONY Dali op Niwzi

De DALI KORE is de beste luidspreker die we ooit hebben gemaakt. Het is het hoogtepunt van alles wat we hebben geleerd in vier decennia van luidsprekerontwerp en fabricage in één uitstekende luidspreker.
ALLEEN DE MUZIEK IS BELANGRIJK
Hoor elk detail en de kleinste nuance... op elk volume
De DALI KORE is de ultieme uitdrukking van onze bewondering voor muziek. Het is een visueel en sonisch meesterwerk met baanbrekende technologieën die breken met traditie en de grenzen van luidsprekerontwerp verleggen. De DALI KORE levert moeiteloos geluid met onbeperkte dynamische respons. Van het tokkelen van een snaar tot het epische crescendo van een symfonisch orkest, de DALI KORE herschept elk moment met ongeëvenaarde getrouwheid.
GEBALANCEERDE AANDRIJVING SMC™
Hoor elk detail met adembenemend realisme
De dubbele 11½-inch basdrivers zijn voorzien van nieuwe dual voice-coil Balanced Drive-technologie en ons nieuwste SMC Gen-2-materiaal. Samen zorgen ze voor een krachtig optreden met ultralage vervormingsniveaus, waardoor je elk laagfrequent detail kunt horen en voelen. Onze allereerste speciale 7-inch midrange-driver beschikt ook over een combinatie van de nieuwe generatie Balanced Drive SMC™-technologie en ons kenmerkende papier- en houtvezeldiafragma met een nieuwe lichtere en dunnere rubberen rand waarmee je adembenemende midrange-details kunt ervaren die je bijna kunt bereiken uit en raak aan.
EVO-K HYBRIDE TWEETER
Ervaar hoge frequenties als nooit tevoren
De nieuwe EVO-K hybride tweeter is de nieuwste evolutie van onze kenmerkende hybride tweetertechnologie. Met een nieuwe extra grote 35 mm soft dome-tweeter die in eigen beheer is ontwikkeld en vervaardigd, en een lintelement met een geheel nieuw magneetontwerp en verhoogde gevoeligheid, levert de EVO-K naadloze, coherente en verbazingwekkend brede hoge frequenties. Bereid je voor om details tot leven te horen komen op een manier die je nog nooit eerder hebt gehoord.
OVERGAAN NAAR KUNST
Crossover-ontwerp met weinig verlies met SMC-KORE-inductoren
Crossover-ontwerp is veel meer dan alleen techniek - het is een kunstvorm. En met zijn geavanceerde technologieën en 's werelds eerste inductoren met SMC-materiaal met laag verlies, zijn de crossovers van de DALI KORE een waar meesterwerk - een uitzonderlijke uitdrukking van de kunst van het crossover-ontwerp.
EEN STEVIGE BASIS
Vanaf de grond af een substantiële luidspreker bouwen
Met een gewicht van meer dan 34 kg vormt de met precisie gegoten harscomposiet sokkel van de DALI KORE een substantiële en stevige basis voor het totale gewicht van 160 kg van de luidspreker. De niet-magnetische behuizing beschermt de drivers ook tegen de grote crossover-componenten en isoleert de crossover tegen ongewenste trillingen en luchtdruk.
DEENS DESIGN & VAKMANSCHAP
Ultiem vakmanschap en minimalistisch Deens meubeldesign
De DALI KORE is in eigen beheer ontworpen en vervaardigd en combineert het minimalisme en de stijl van Deens meubeldesign met de elegantie en eenvoud van een kenmerkende krachtige DALI-luidspreker. Van het prachtige Ammara Ebony fineer tot de met de hand gebouwde drivers en crossovers, de DALI KORE weerspiegelt een ultiem niveau van vakmanschap dat voortbouwt op alles wat we sinds 1983 hebben geleerd.
VORM EN FUNCTIE IN PERFECTE HARMONIE
Een combinatie van elegant design en functionaliteit
Met een kristalheldere, 6-laagse lakafwerking en gebogen lijnen die er fantastisch uitzien en de akoestische prestaties optimaliseren, tilt de DALI KORE-kast vorm en functie naar een uitzonderlijk nieuw niveau. Aan de binnenkant zorgen het vormgeperste laminaat en de substantiële versteviging voor stevigheid en elimineren trillingen, terwijl afzonderlijke behuizingen, verankerde schotten en dual-flare baspoorten samen zorgen voor verbluffend, kleurloos geluid.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 40.000 00

KORE AMMARA EBONY

Dali

KORE AMMARA EBONY - Dali is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: KORE AMMARA EBONY Dali

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista