Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Samsung HT-ES6200 op Niwzi

2.1 Blu-ray home cinema set met ondersteuning voor 3D en ingebouwde Wi-Fi.

Via uw home entertainment-systeem gaat er een nieuwe wereld aan sociale en persoonlijke entertainmentmogelijkheden voor u open met de vernieuwde Smart Hub van Samsung met drie fantastische nieuwe diensten. Met Family Story kunt u speciale foto's, berichten en gebeurtenissen met al uw dierbaren delen. De Kids-functie zorgt ervoor dat er altijd iets leuks of leerzaams is voor uw kinderen. En met Fitness heeft u alles wat u nodig heeft om aan uw conditie te werken. U heeft toegang tot de leukste content en een selectie aan Samsung Apps, internet en nog veel meer. Dit is dus het ultieme home entertainment voor het hele gezin.

Uw geluidservaring wordt geüpgraded met Samsungs nieuwe open luidsprekerdesign. De fasekegeltechnologie zorgt voor meer diepte en helderheid, zodat u van een hoogwaardige geluidskwaliteit geniet via uw home entertainment-systeem. Films, tv-programma's en games worden nog indrukwekkender en spannender. U zult de kracht en finesses van uw muziek nog meer waarderen als u alle details hoort. Hoogwaardige luidsprekers zijn onmisbaar voor een high-end-totaalbelevenis, dus we adviseren u een goed systeem te kiezen.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

HT-ES6200 - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? SamsungHT-ES6200

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SamsungHT-ES6200