Ontdek Samsung HT-E5500 op Niwzi

Perfect geluid met 5.1-systeem en 1000 W vermogen. Geniet van films kijken in de hoogste kwaliteit, 2D en 3D. Smart Hub: betreed een wereld vol nieuwe mogelijkheden. Deel al je favoriete content draadloos tussen uw media via AllShare. Ingebouwde Wi-Fi voor het gemak van draadloos internet.

De beelden op uw scherm worden perfect begeleid door het allesomvattende 3D Sound Plus-geluid, dat wordt weergegeven via uw home entertainment-systeem. De diepte van het 3D-beeld wordt geanalyseerd en de 3D Sound Plus-functie synchroniseert het geluid zodat het perfect aansluit op de beweging en diepte van het beeld. Uw 3D-belevenis wordt nu nog completer.

Via uw home entertainment-systeem gaat er een nieuwe wereld aan sociale en persoonlijke entertainmentmogelijkheden voor u open met de vernieuwde Smart Hub van Samsung met drie fantastische nieuwe diensten. Met Family Story kunt u speciale foto's, berichten en gebeurtenissen met al uw dierbaren delen. De Kids-functie zorgt ervoor dat er altijd iets leuks of leerzaams is voor uw kinderen. En met Fitness heeft u alles wat u nodig heeft om aan uw conditie te werken. U heeft toegang tot de leukste content en een selectie aan Samsung Apps, internet en nog veel meer. Dit is dus het ultieme home entertainment voor het hele gezin.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

HT-E5500 - Samsung is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? SamsungHT-E5500

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: SamsungHT-E5500