close
Bosch Staafmixer: Tot €30 cashback

Bosch Staafmixer: Tot €30 cashback

Actie geldig van 01/11/2023 tot 31/01/2024
Actie bekijken

Compact Power XXL RO3126 Stofzuiger met zak Rowenta op Niwzi

Krachtige stofzuiger met een motor van 900 W met laag verbruik* voor uitstekende zuigkracht op alle vloeren en oppervlakken, Lange 8.8 m actieradius om een groot oppervlak te stofzuigen, zonder de stekker uit het stopcontact te hoeven halen, XXL 4,5 L stofzakcapaciteit voor meer autonomie en gemak, Filtratie die meer dan 99% van de stofdeeltjes opvangt voor een schone omgeving, 15 jaar repareerbaarheid tegen een eerlijke prijs ter ondersteuning van onze inzet voor duurzame producten, Hygiene+ zakwisselsysteem vermijdt elk contact met stof voor totale hygiëne en ongeëvenaard gemak, Handige accessoires voor het stofzuigen op alle oppervlakken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. *Volgens (EU)

Ben je op zoek naar een krachtige stofzuiger voor elke schoonmaakuitdaging? Dan is de Power XXL gemaakt voor jou! Deze biedt uitstekende reinigingsresultaten door de 900 W motor met laag verbruik* met filtratie op 2 niveaus (min. 99% filtratie) voor schone lucht. Deze stofzuiger zorgt voor maximaal gemak tijdens lange en grondige schoonmaaksessies, dankzij de XXL-actieradius van 8.8 m en de XXL-stofzakcapaciteit van 4,5 liter.

Ontdek de Power XXL. Deze stofzuiger biedt uitstekende reinigingsresultaten op alle type vloeren door de 900 W motor met laag verbruik*. De filtratie op 2 niveaus vangt meer dan 99% van de stofdeeltjes op voor schone lucht in huis. Deze stofzuiger zorgt voor maximaal gemak en autonomie tijdens het stofzuigen, dankzij de grote actieradius van 8.8 meter en de XXL-stofzakcapaciteit van 4,5 liter.

Inbegrepen product en accessoires: Power XXL stofzuiger, Parketborstel, 2-in-1 Kierenzuigmond, Meubelzuigmond.

XXL Schoonmaakprestaties: Stofzuiger met zak met een motor met laag verbruik van 900 W* voor perfecte reinigingsresultaten (*Volgens (EU) nr. 666/2013), Grote oppervlaktedekking: De lange actieradius van 8.8 m dekt woonruimtes met een groot oppervlak zonder de stekker uit het stopcontact te hoeven halen, voor totaal comfort en gemak, XXL capaciteit: Een grote stofzakcapaciteit van 4,5 L voor een stofzuiger die meer autonomie biedt, Hoge filtratie: Filtratie op 2 niveaus die meer dan 99% van de stofdeeltjes opvangt voor een schone omgeving, 15 jaar repareerbaarheid: Goedkope, snelle levering door 6200 reparatiecentra wereldwijd, als onderdeel van onze toewijding om de duurzaamheid van onze producten te garanderen, Extreme hygiëne: Ontdek een eenvoudig, hygiënisch systeem voor het vervangen van zakken dat elk contact met stof vermijdt dankzij de Hygiene+ zak, Handige accessoires: Parketborstel, 2-in-1 kierenzuigmond voor moeilijk bereikbare plekken en een meubelzuigmond om textiel mee schoon te maken.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 129 99

Compact Power XXL RO3126 Stofzuiger met zak

Rowenta

Compact Power XXL RO3126 Stofzuiger met zak - Rowenta is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Compact Power XXL RO3126 Stofzuiger met zak Rowenta

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: