WMF Diadem Plus Set

WMF Diadem Plus Set

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Schott Zwiesel Banquet Sherry

Schott Zwiesel Banquet Sherry

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/03/2018
Actie bekijken
Schott Zwiesel Classico

Schott Zwiesel Classico

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/03/2018
Actie bekijken

Everhot Everhot 120i op Niwzi

Dit XL fornuis is van een inductiekookplaat met drie kookzones voorzien, die je fijntjes onder een deksel kunt vermommen. Het toestel is uitgerust met vier gietijzeren deuren. Achter de deuren zitten drie ovens verborgen: een conventionele oven met onder/bovenwarmte, een heteluchtoven en een derde oven die een handig extraatje vormt wanneer een grote groep voor de lunch komt aanwaaien. De vierde deur herbergt het bedieningssysteem van het fornuis. Hiermee kan je de temperatuur van elke oven en kookoppervlak wijzigen, zonder daarbij de temperatuur van andere zones te beïnvloeden.
Hoewel deze fornuizen veeleer als energievreters aanzien worden, slaagt Everhot er dankzij ECO Control in om het elektriciteitsverbruik aanzienlijk te verminderen. Per week verbruikt dit toestel in normale omstandigheden 85 KWh. Weinig is dit niet, maar weet dat fornuizen van concurrerende merken het einde van de week vaak afklokken op 200 KWh. Met ECO Control is het namelijk mogelijk om het fornuis in slaapstand onder te dompelen, waardoor de temperatuur daalt tot op een nader bepaalde temperatuur. Breedte: 120 cm.

elektrozine.be

Kenmerken mode_editWijzigen

€ 12.530 00

Everhot 120i

Everhot

Everhot 120i - Everhot is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? EverhotEverhot 120i

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: EverhotEverhot 120i

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: