Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Bodart&Gonay Argos-Bodart&Gonay op Niwzi

Achter zijn edele en sobere voorkant verbergt de ARGOS een krachtig verwarmingstoestel dat u de charme van vlammen aanbiedt en het comfort van zijn warmte. U hoeft enkel nog de gewenste temperatuur te kiezen.

De ARGOS wordt standaard voorzien van een centrifugale ventilator met een vermogen van 750 m3/u, wat een regelbare en krachtige ventilatie verzekerd, voor een snelle verdeling van de warmte in het huis.

Optioneel zijn verschillende bekledingskaders (30-130 mm), een houtblokkenset (8 stuks) en een lang houtblok (per stuk).

Als installatie-optie kan er ook gekozen worden voor EES. Het EES-systeem bevrijdt de plaatsing van uw haard van alle klassieke regels voor de installatie van afvoerbuizen. Het systeem laat een buislengte tot 50 meter toe, zij het horizontaal, afdalend of in alle andere richtingen!

Nog een optie: het Soft Heating System van BG. Wanneer men een flatscreen boven de haard wenst te plaatsen, verhindert dit systeem dat de warmte zich opstapelt in de muur achter het scherm dankzij een ventilatie die deze warmte langs een bijkomend verluchtingsgat verwijdert. Het scherm zal in alle veiligheid geplaatst kunnen worden.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

€ 2.971 00

Argos-Bodart&Gonay

Bodart&Gonay

Argos-Bodart&Gonay - Bodart&Gonay is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? Bodart&GonayArgos-Bodart&Gonay

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Bodart&GonayArgos-Bodart&Gonay