Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Flam Terra 150 op Niwzi

Met de Flam Terra kiest u voor optimale veiligheid en kwaliteit dankzij het gebruik van hoogtechnologische materialen en onderdelen. Bovendien heeft u een hele waaier aan mogelijkheden om de zichtbare vuurhaardruimte individueel aan te kleden en dit in harmonie met het interieur. Zoals een rugwand in glas, plaatstaal of keramisch en een bodem in Dry River-motief, zwarte of grijze kooltjes, of Carrara keien.

Geen sluipend gasverbruik. Rustgevend natuurlijk geel vlammenspel. Zichtbaar glas: 150,8 cm.

Met de gashaard Terra tekent FLAM voor een minimalistisch design, geaccentueerd door de naadloze verwerking in het muurvlak. De zichtbare vuurhaardruimte kan je individueel aankleden en afstemmen op je interieur. FLAM brengt deze inbouwhaard in verschillende uitvoeringen (front, hoek, driezijdig) en in verschillende uitvoeringen (tot 150 cm). Voor nog meer vlammenspektakel!
Aan comfort geen gebrek bij Terra: een eenvoudige afstandsbediening, een gemakkelijk programmeerbare kamerthermostaat, geruisloze en onzichtbare ventilatoren… En uiteraard garandeert Terra je een uitstekend rendement (meer dan 87% en de zuinigste brandertechniek op de markt), een duurzame materiaalkeuze en een uiterst veilige technologie.

Kenmerken mode_editWijzigen

 • Anderkeyboard_arrow_up
  Afstandsbediening
  Branderbed
  Carrara Kiezel
  Maximaal vermogen
  10 kW
  Model
  Inbouw
  Rendement
  87 %
  Rookgasafvoer/luchttoevoer
  130 - 200 mm
  Vuurzicht
  Front

Andere producten van de Flam Terra serie-lijn

Hebt u ook gedacht aan:

Terra 150 - Flam is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? FlamTerra 150

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: FlamTerra 150