close
Sony Camera/lens: Tot €300 inruilpremie

Sony Camera/lens: Tot €300 inruilpremie

Actie geldig van 15/03/2023 tot 16/04/2023
Actie bekijken
Fritel SnackTastic Hello Fresh

Fritel SnackTastic Hello Fresh

Actie geldig van 15/03/2023 tot 15/05/2023
Actie bekijken
Braun MultiQuick/MultiMix: Tot €40 cashback

Braun MultiQuick/MultiMix: Tot €40 cashback

Actie geldig van 01/03/2023 tot 31/05/2023
Actie bekijken

Nikkor Z 26mm f/2.8 Nikon op Niwzi

Met een gewicht van slechts 125 gram en een lengte van 23,5 mm is dit super platte en lichtgewicht groothoekobjectief met vast brandpunt ideaal voor creatieve fotografen. Door zijn bescheiden formaat valt het objectief nauwelijks op. De meegeleverde zonnekap met bajonetvatting voegt daarnaast geen extra gewicht toe en de kap kan worden uitgerust met filters van 52 mm voor nog meer creatieve mogelijkheden. Ondanks zijn kleine formaat is dit pancake-objectief zeer stevig gebouwd. De objectiefvatting is van metaal en de objectiefcilinder en alle bewegende delen zijn afgedicht tegen stof en waterdruppels.

Met de NIKKOR Z 26mm f/2.8 kunnen fotografen elke kans creatief benutten, of het nu gaat om straattaferelen, landschappen, interieurs of andere bijzondere locaties. De grote Z-vatting levert in combinatie met het grote maximale diafragma van f/2.8 geweldige prestaties bij weinig licht. Fotografen kunnen kortere sluitertijden gebruiken om snelle acties vast te leggen zonder aan helderheid in te leveren. Bij close-up opnamen is de kortste scherpstelafstand slechts 20 cm. Het onderwerp is dan haarscherp en de bokeh wordt benadrukt met een artistieke achtergrondonscherpte. Videomakers en vloggers hebben extra profijt van de grote beeldhoek van het objectief en de onderdrukking van focus breathing om prachtige opnamen te maken. Dit is ideaal voor weidse groothoekopnamen of het vastleggen van interviews met een realistische indruk van de omgeving.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 589 00

Nikkor Z 26mm f/2.8

Nikon

Nikkor Z 26mm f/2.8 - Nikon is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Nikkor Z 26mm f/2.8 Nikon

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista