close
Om System Camera en lenzen: Tot €200 cashback

Om System Camera en lenzen: Tot €200 cashback

Actie geldig van 18/05/2023 tot 16/07/2023
Actie bekijken
Krups Dolce Gusto: cashback + capsules terugbetaald

Krups Dolce Gusto: cashback + capsules terugbetaald

Actie geldig van 01/04/2023 tot 30/06/2023
Actie bekijken
Schott Zwiesel Classica

Schott Zwiesel Classica

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken

True wireless koptelefoons TAT5506BK/00 Philips op Niwzi

Uw leven, uw bewegingen, uw muziek

Muziek of gesprekken, deze aantrekkelijke true wireless koptelefoon is er klaar voor. Ruisonderdrukking Pro verwijdert achtergrondgeluiden: perfect voor buiten luisteren of onderweg naar uw werk. De koptelefoon heeft een stevige, comfortabele pasvorm en de metallic look voegt een vleugje stijl toe.

  • Uw leven, uw bewegingen, uw muziek
  • Ruisonderdrukking Pro
  • Twee microfoons voor heldere gesprekken
  • Draadloze oplaadcase
  • IPX5-bescherming tegen water

Slank ontwerp met Ruisonderdrukking Pro
Deze True wireless koptelefoons zien er niet alleen geweldig uit, maar zorgen er ook voor dat u zich kunt concentreren. Geavanceerde ruisonderdrukking filtert ongewenste geluiden uit en met de bewustzijnsmodus hoort u de wereld om u heen. Schakel de modus voor spraakverbetering in de Philips Headphones-app in om met iemand in de buurt te praten zonder een oordopje te verwijderen.

Geweldig geluid uit neodymium-drivers van 10 mm
Onderweg. In de trein. In het park of in de sportschool. Waar u ook luistert: Perfect afgestemde drivers van 10 mm zorgen voor geweldig geluid voor elk nummer, elke afspeellijst en nog veel meer. Als u een oordopje uitdoet, wordt de muziek onderbroken. Plaats het oordopje weer terug en de muziek wordt weer afgespeeld.

Duidelijke gesprekken, met één oordopje of beide
Met twee microfoons die zich richten op het geluid van uw stem hoort u duidelijk en kunt u uw spreektijd verdubbelen door het ene oordopje te gebruiken terwijl het andere wordt opgeladen. De microfoons worden automatisch toegewezen aan het oordopje dat u gebruikt en u schakelt eenvoudig over wanneer de batterij van uw huidige oordopje bijna leeg is.

Handige draadloze oplaadcase. Krijg tot 32 uur afspeeltijd
Wat de dag ook brengt, deze koptelefoon kan u bijhouden. Volledig opgeladen oortjes bieden u 8 uur afspeeltijd (7 uur met ANC) en een volledig opgeladen case geeft u nog eens 24 uur (21 uur met ANC). De Qi-compatibele case kan draadloos of via USB-C worden opgeladen.

Eenvoudige bediening en koppeling
Met de bedieningselementen op de oortjes kunt u uw afspeellijst pauzeren, oproepen beantwoorden en de spraakassistent van uw telefoon activeren. De oortjes kunnen in een oogwenk worden gekoppeld. Zodra ze zijn gekoppeld, worden ze opnieuw verbonden met uw telefoon zodra u de oplaadcassette opent.

IPX5 zweet- en waterbestendig
De IPX5-classificatie betekent dat deze koptelefoons bestand zijn tegen sproeiwater. De earbuds kunnen prima tegen een beetje zweet en u hoeft zich ook geen zorgen te maken bij een regenbui.

Stevige, comfortabele in-ear-pasvorm
De zachte, verwisselbare siliconen oorcaps zorgen voor echt comfort. De oorcaps op elk oordopje passen stevig in uw gehoorgang, waardoor een perfecte afdichting ontstaat die extern geluid vermindert. De 'hockeystick'-vorm zorgt ervoor dat elk oordopje stevig zit.

Philips Headphones-app. Aangepaste geluidsregeling en meer
Met de Philips Headphones-app hebt u de controle over de muziek waar u naar luistert. Pas het niveau zelf aan of kies een vooraf ingestelde geluidsstijl. Via de app kunt u ook schakelen tussen vooraf ingestelde ruisonderdrukkingsmodi of het bedienen van de modus voor spraakverbetering.


Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 149 99

True wireless koptelefoons TAT5506BK/00

Philips

True wireless koptelefoons TAT5506BK/00 - Philips is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: True wireless koptelefoons TAT5506BK/00 Philips

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte:
Adv:
Cyclista