close
Yamaha Receiver: Tot €250 cashback

Yamaha Receiver: Tot €250 cashback

Actie geldig van 31/08/2023 tot 31/10/2023
Actie bekijken
Schott Zwiesel Fortissimo 18-delig

Schott Zwiesel Fortissimo 18-delig

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken

TX-24MS350E 24inch Smart tv Panasonic op Niwzi

HD SMART TV met optie voor stembediening
Het aantrekkelijke ontwerp van de MS350 Series HD Smart tv’s bevat handige functies. Geïntegreerde wifi zorgt voor snelle verbinding met het internet voor Netflix*, YouTube en andere diensten. Het is compatible met populaire spraakbedieningen. Je kunt zelfs eigen video’s afspelen met de USB-mediaspeler. Terwijl HDR-compatibiliteit zorgt voor een hoog beeldcontrast.
*Abonnement vereist

HD-beeldkwaliteit
De High Definition MS350 biedt verbeterde beeldprestaties van tv-uitzendingen - als u heeft geüpgraded van een model met standaard definitie. Natuurprogramma’s zien er echter uit en drama springt echt uit het beeld - dit alles met de HDR-capabiliteit voor hoog contrast.

Hoog contrastbeeld
Dankzij High Dynamic Range-technologie (HDR), bieden tv’s uit de MS Series een hoger beeldcontrast. Het zwart is dieper en het wit is helderder voor dynamischer beeld en het kleurenpalet is vergroot bij het kijken naar compatibele bronnen, zoals Netflix*.
*Abonnement vereist

Smart tv en onmisbare apps
Waarom zou er een beperking zitten aan het kijken naar live tv-uitzendingen? Smart tv’s, zoals de MS Series, maken eenvoudig verbinding met het internet via de geïntegreerde wifi waardoor de kijkmogelijkheden eindeloos zijn. Kijk naar eerder uitgezonden tv-programma’s, YouTube en populaire videostreamingsdiensten zoals Netflix*, Amazon Prime* wanneer het jou uitkomt.
*Abonnement vereist

Spraakbesturing
Modellen uit de MS Series werken met Google Home en Alexa voor handsfree bediening. Zap tussen kanalen, pas het volume aan of zet het toestel aan of uit met jouw stem wanneer het aangesloten is op een extern apparaat. Ideaal voor als je tv wil kijken tijdens het koken of als je handen vol hebt handen vol heeft.
Google en YouTube zijn handelsmerken van Google LLC. Google Assistant is in bepaalde talen en landen niet beschikbaar.
Amazon, Alexa en alle bijbehorende logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. en gelieerde ondernemingen.

Flexibele kijkopties
Tv kijken in de slaapkamer? Dat is geen probleem met de flexibele kijkopties van de MS Series. Met geïntegreerde DVB digitale terrestrische satelliet en kabel – HD Triple Tuner biedt geweldig beeld op veel verschillende manieren. Hij kan ook gemakkelijk worden aangesloten via geïntegreerde WLAN en HDMI.

USB-mediaspeler
Met de USB-mediaspeler bepaal je zelf wat je op de tv afspeelt. Sluit eenvoudigweg een USB-drive aan op de ingang en open op de USB opgeslagen persoonlijke content: muziek, video’s of foto’s. Door deze functie is de tv ideaal voor op de kinderkamer.


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 249 00

TX-24MS350E 24inch Smart tv

Panasonic

TX-24MS350E 24inch Smart tv - Panasonic is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: TX-24MS350E 24inch Smart tv Panasonic

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: