close
Babyliss: Tot €50 cashback

Babyliss: Tot €50 cashback

Actie geldig van 15/10/2023 tot 31/12/2023
Actie bekijken
Schott Zwiesel Ivento

Schott Zwiesel Ivento

Actie geldig van 28/03/2023 tot 28/02/2024
Actie bekijken

75P635 4K HDR TV? met Google TV TCL op Niwzi

Verbeterd contrast, kleuren en details


? De nieuwste standaard voor 4K UHD-content is High Dynamic Range. Het vergroot het bereik van zowel contrast als kleuren aanzienlijk. HDR reproduceert nauwkeurig lichte en donkere tinten met precieze kleuren en oogverblindende detailbeelden.?

? TCL P635 Series 4K HDR TV wordt geleverd met HDR 10 om het contrast en de kleuren te verbeteren en meer details vast te houden.

HDR : Dynamische kleurverbetering?


Dynamische kleurverbetering is exclusief ontwikkeld door TCL en is ontworpen om automatisch de levendigheid van kleuren te optimaliseren. Een eigen algoritme breidt traditionele paletbeperkingen uit en levert een levendigere, premium video-ervaring op.?

? Het analyseert constant het videosignaal en dynamische berekening om de meeste kleurnuances uit te drukken zoals de filmregisseur het bedoeld heeft. Rijke kleurverbetering behoudt huidtinten en vergroot schaduwdetails om HDR-achtige beeldkwaliteit te leveren.

HDR 10: Verbeterd contrast, kleuren en details


Verbluffende 4K-weergave is verbeterd met de toevoeging van het nieuwste op het gebied van hoog dynamisch bereik. Dynamische tonemapping optimaliseert de beeldkwaliteit, frame-by-frame - en verbetert op intelligente wijze het toonbereik, de helderheid en het contrast. Geef uw entertainment een boost en geniet van meer genuanceerde inhoud.

Jouw geoptimaliseerde game-ervaring


Google TV brengt films, programma's, tv en meer uit al jouw apps en abonnementen samen en organiseert ze speciaal voor jou. Sommige apps, inhoud en/of functies zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Onder voorbehoud van beschikbaarheid

Bioscoopgeluid in huis?


Geniet van vol, rijk geluid dat een meeslepende, bioscoopachtige audio-surround sound-ervaring creëert.? ? Tijdens het kijken naar films, met Dolby Audio™-technologie, geven de kristalheldere functie en geluidsspatialisatie u een scherper, meer genuanceerd geluid met veel detail en rijkdom voor realistischer entertainment.?

? Dubbel-D-symbolen zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories.?

Entertainment waar je van houdt. Met een beetje hulp van Google.

Google TV brengt films, programma's, tv en meer uit al je apps en abonnementen samen en organiseert ze speciaal voor jou.?

Maak kennis met je Google Assistent*Stel het vragen. Vertel het om dingen te doen. Het is je eigen persoonlijke Google, altijd klaar om te helpen met meer dan 1 miljoen acties. ?

? Vraag het alles?
Vertel het om dingen te doen
Apparaten in huis bedienen?

Wees samen in het moment?

Gratis, eenvoudige, hoogwaardige spraakoproepen of video-oproepen** met uw TCL TV.?

Diseño elegante y sin marco


Sin marco en la parte delantera para una pantalla más grande y una experiencia más inmersiva

Este concepto de diseño ultrafino utiliza metal auténtico, lo que lo convierte no solo en una elegante pieza de artesanía, sino también en una pieza duradera que se integrará en su espacio vital.

Una pieza intemporal de diseño artístico que se integra perfectamente en su hogar.

 


Kenmerken mode_editWijzigen

€ 1.099 00

75P635 4K HDR TV? met Google TV

TCL

75P635 4K HDR TV? met Google TV - TCL is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: 75P635 4K HDR TV? met Google TV TCL

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: