De'Longhi: 3 cadeaus

De'Longhi: 3 cadeaus

Actie geldig van 01/01/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
Bosch: Lente actie 2017

Bosch: Lente actie 2017

Actie geldig van 01/04/2017 tot 31/05/2017
Actie bekijken
Schott Zwiesel Gin Tonic

Schott Zwiesel Gin Tonic

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/03/2018
Actie bekijken

Miele F 1472 Vi op Niwzi

MasterCool-diepvriezer met ingebouwde IceMaker voor het maken van ijsblokjes en gekoeld water.

Het intelligente NoFrost-systeem voorkomt ijsvorming binnen de diepvrieskast. U kunt de lades daardoor altijd gemakkelijk in- en uitschuiven, zonder dat een ijslaag dit bemoeilijkt. NoFrost zorgt zo voor een duidelijke tijdbesparing en meer comfort, omdat u de kast niet meer handmatig hoeft te ontdooien. Circulerende lucht in de diepvrieskast zorgt er bovendien voor dat er geen ijsvorming ontstaat op de ingevroren levensmiddelen.

De vele halogeenlampjes zorgen ervoor dat de koelruimte overal grondig wordt verlicht, waardoor de inhoud perfect wordt gepresenteerd in een aangenaam, zacht licht. De fluweelachtig glanzende aluminium profielen zorgen voor extra, verfijnde accenten.

De metalen binnenbakjes zijn traploos in hoogte verstelbaar. Dit doordachte principe zorgt voor een bijzonder eenvoudig gebruik; de bakjes kunnen simpel en stevig worden vastgezet.

IJsgekoelde drankjes professioneel en snel bereid: de automatische IceMaker kan dagelijks tot 100 ijsblokjes maken. Miele levert modellen met een vaste wateraansluiting en met een waterreservoir. Het waterreservoir kunt u helemaal volgens uw eigen wensen vullen.

MasterCool is een gamma inbouwtoestellen van topkwaliteit, die aan de hoogste eisen voldoen en erg royale afmetingen hebben.

Kenmerken mode_editWijzigen

F 1472 Vi - Miele is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? MieleF 1472 Vi

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: MieleF 1472 Vi

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: