Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Liebherr WTEes 2053-23 op Niwzi

Integreerbare wijnklimaatkast "Vinidor" voor een nismaat van 122 cm hoogte. Met 195 liter netto inhoud (= 64 flessen van 0,75 l) met instelbaar temperatuurbereik van + 5°C/+20°C, met 2 temperatuurzones voor het schenkklaar bewaren van verschillende wijnsoorten (in verschillende temperatuurzones met digitale temperatuurregeling) op hun benodigde drinktemperaturen. Circulatiekoeling met toevoer van verse lucht (via een actieve koolfilter in iedere zone) en luchtvochtigheidsregeling door ventilatie. Verbruik 150 kWh/jaar. Met 4 uittrekbare houten legplateaus. Met (dimbare) LED interieurverlichting. Een akoestisch signaal bij opengelaten deur. SoftSystem deursluiting. Verwisselbare deurscharniering. Afmetingen (H x B x D): 122,1-122,5 x 56-57 x min. 55 cm. Getinte isolatieglasdeur met edelstalen stanggreep.

De Vinidor-serie combineert de voordelen van de wijnbewaar- en wijnklimaatkasten optimaal in één apparaat.

LED verlichting 

In de Vinidor serie is iedere temperatuurzone uitgerust met  LED‘s die bovenin het interieur en onder de tussenplateaus zijn geïntegreerd. Hiermee wordt het interieur gelijkmatig verlicht en kunnen wijnen dankzij de minimale warmteafgifte van LED‘s ook voor langere tijd verlicht worden gepresenteerd.

FreshAir koolfilter 

Omgevingsluchtjes kunnen wijnen bij langer bewaren merkbaar beïnvloeden. Bij alle wijnkasten van Liebherr loopt de luchttoevoer via een makkelijk te vervangen FreshAir koolfilter waardoor een optimale luchtkwaliteit wordt gegarandeerd. Bij de Vinidor serie beschikt iedere wijnzone over een eigen koolfilter.

Houten uittrekplateau op telescooprails 

De handgemaakte Acaciahouten draagplateaus zijn afgestemd op het optimaal bewaren van Bordeaux flessen. De draagplateaus zijn volledig uittrekbaar op metalen telescopische rails en bieden hiermee een perfecte toegang tot al uw wijnen. Wanneer de flessen tegen elkaar zijn geplaatst maakt u optimaal gebruik van de nuttige ruimte.

SoftSystem

De SoftSystem deursluiting biedt extra comfort. Het SoftSystem dempt niet alleen de beweging bij het sluiten maar zorgt ook dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur zachtjes te laten sluiten.

Kenmerken mode_editWijzigen

 • Algemeenkeyboard_arrow_up
  Aantal wijnflessen (0,75 L)
  64
  Inbouwbreedte
  57 cm
  Inbouwdiepte
  55 cm
  Inbouwhoogte
  122,5 cm
  Klimaatklasse
  SN-ST
  Type inbouw
  Inbouw
 • Milieuvriendelijkheidkeyboard_arrow_down
  Energieklasse
  A
  Geluidsniveau
  38 dB(A)
  Jaarlijks energieverbruik
  155 kWh
 • Uitrustingkeyboard_arrow_down
  Aantal legniveaus
  6
  Digitaal display
  Glazen deur
  Glazen legniveaus
  Houten legniveaus
  LED verlichting
  Legniveaus op telescooprails
  4
  Temperatuurbereik
  5-20 °C
  Temperatuurzones
  2

Andere producten van de Liebherr Vinidor-lijn

Hebt u ook gedacht aan:

€ 2.399 00

WTEes 2053-23

Liebherr

WTEes 2053-23 - Liebherr is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? LiebherrWTEes 2053-23

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: LiebherrWTEes 2053-23