Samsung: Weber

Samsung: Weber

Actie geldig van 23/03/2017 tot 30/06/2017
Actie bekijken
Silit Style

Silit Style

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
WMF Signum 24 delig

WMF Signum 24 delig

Actie geldig van 09/05/2017 tot 31/12/2017
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Whirlpool AKZM 8370 IX op Niwzi

Dankzij de 6th sense technologie, hoeft u niet langer het gewicht of tijd in te geven, u selecteert gewoon uw favoriete recept en de oven doet de rest voor u. wat voor gerecht u ook bereidt, de oven garandeert in elk opzicht een perfect resultaat. 30 automatische 6th sense recepten. De bereiding verloopt vlekkeloos met één van de 30 voorgeprogrammeerde recepten. u hoeft alleen maar het recept in het meegeleverde receptenboekje te volgen, en de oven doet de rest! aan de hand van de 6th sense technologie bepaalt hij de ideale functie en past hij voortdurend de tijd en de temperatuur aan voor een gegarandeerd succes. ICD-scherm.Dit elegante lCD-scherm met witte digitale tekst op een zwarte achtergrond, geeft geanimeerde instructies en feedback gedurende het kookproces. Favoriete functies.bespaar tijd dankzij de directe toegang tot de 10 functies die u het meest gebruikt. Menufunctie.
eenvoudige toegang tot alle kookfuncties en programma’s.

De pyrolyse ovens van whirlpool gebruiken een hoge-temperatuur- cyclus om etensresten te verbranden in losse as welke nadien eenvoudig met een vochtige spons kan worden weggeveegd. als de oven niet erg vuil is, kan de eco-pyrolyse functie worden gebruikt die automatisch de reinigingscyclustijd vermindert. een speciale hittebestendige coating verbetert bovendien de kookresultaten door de temperatuur in de oven absoluut constant te houden, terwijl vier warmtereflecterende glazen in de ovendeur zorgen dat de externe temperatuur lager blijft dan die van een normale oven.

Met het Ready2Cook systeem is het niet meer nodig om de oven voor te verwarmen als u een gerecht wilt bereiden, dankzij de 6th Sense® technologie en een nieuw heteluchtsysteem dat de hete lucht op perfecte wijze verspreidt. Door de functie "Niet voorverwarmen" te selecteren bespaart u tot 20% energie en wordt de bereidingstijd tot en met een kwart verkort, met als eindresultaat een perfect bereid gerecht.

Moderne elegantie.
De eerste indruk is vloeiend en geraffineerd, dankzij een stijl die de geïntegreerde technologie in het middelpunt plaatst. Het hoogwaardige inox in combinatie met de glazen deur met spiegeleffect geeft uw keuken een ongekende glans.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?

Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product

AKZM 8370 IX - Whirlpool is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? WhirlpoolAKZM 8370 IX

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WhirlpoolAKZM 8370 IX

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: