Adv:
Elektro Taelman

Ontdek Whirlpool ADG 4500 op Niwzi

Full Door MAXI vaatwasser ADG 4500
MAXI Full Door A+/A/A vaatwasser met een verbruik van 12 liter. Deze vaatwasser is voorzien van 5 programma's.

Enkele vaatwassers zijn geschikt voor een warmwateraansluiting, ook wel hotfill genoemd. Dat maakt het mogelijk om deze vaatwassers ook rechtstreeks aan te sluiten op uw zonneboiler, gas- of pelletinstallatie. een vaatwasser verbruikt de meeste energie voor het verwarmen van het water. Gebruikt u echter water dat al is opgewarmd via alternatieve energiebronnen, dan bespaart u tot 75% energie.

Met een speciaal programma voor het voorzichtig reinigen van kwetsbare voorwerpen zoals glazen met een lange steel en licht vervuilde ontbijt- en koffievaat.

Om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen is het voortaan niet meer nodig het filter handmatig te reinigen, dankzij het speciale zelfreinigende filter in de vaatwassers van Whirlpool. Dit filter genereert water automatisch elke 10 seconden opnieuw en verwijdert voedseldeeltjes.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

ADG 4500 - Whirlpool is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? WhirlpoolADG 4500

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: WhirlpoolADG 4500