Ontdek Novy 4160 op Niwzi

Integreerbare koelkast "X-clusive Line" zonder vriesvak met 184 liter koelzone. Te integreren achter een meubeldeur met verwisselbare deurscharnieren (Deur op deur Quick-Fix als bevestigingsmanier). Energieklasse A+. Verbruik: 127,7 kWh/jaar. SuperCool. Automatische ontdooiing. LED-binnenverlichting. Toetsbediening (tot op de graad nauwkeuring). Digitale display. Met 5 inlegvlakken in veiligheidsglas (waarvan 5 verstelbaar en 1 deel- en onderschuifbaar). Met 2 fruit- en groentebakken. Transparante kunststof deurrekjes. Flessen- en conservenhouders. Boter- en kaasvak in binnendeur. Buitenmaten koelkast: 102 x 56 cm.

In de X-clusive line inbouw koelkasten en diepvriezers vindt u modellen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en op het vlak van technologie en design tot in de kleinste details uitgewerkt zijn.

Waar te koop?

Laatste nieuws:

4160 - Novy is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook? Novy4160

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Novy4160