close

AeroBull HD Glossy White Jarre op Niwzi

Op zoek naar een opvallend designitem dat meer kan dan enkel opvallen? Stop met zoeken! De AeroBull van Jarre is een uit de kluiten gewassen bulldog van 18 kilo, die achter z'n stoere zonnebril performante luidsprekers herbergt, goed voor een totaal uitgangsvermogen 120 Watt. Aan de hand van het bijgeleverde bot doet jouw nieuwe huisdier precies wat je van hem verlangt. Wie toch liever gaat voor de natuurlijke kleuren in plaats van deze roodhuid stellen we graag gerust: de AeroBull is er ook in de kleuren rood en zwart. Wedden dat ie jouw nieuwe beste vriend wordt?

elektrozine.be

Dit stoere huisdier luistert voortaan al je feestjes op! De AeroBull van Jarre is een party animal dat met een output van 2 x 20 Watt en een subwoofer van 60 Watt en voldoende connectiemogelijkheden er voor zorgt dat de keet in brand komt te staan. Bovendien ziet hij er ook anders uit dan alle andere speakers die je al gezien hebt!

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 1.499 00

AeroBull HD Glossy White

Jarre

AeroBull HD Glossy White - Jarre is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AeroBull HD Glossy White Jarre

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: