close

AeroSkull HD Red Jarre op Niwzi

Een luidspreker die uit de toon springt klinkt misschien in eerste instantie niet echt veelbelovend, maar wees gerust: wat de prestaties betreft, deed de Franse luidsprekerfabrikant met deze AeroSkull geen enkele toegeving. Wat het item dan wel zo speciaal maakt, is z'n onconventionele vormgeving. Geen klassieke luidsprekerkast voor deze AeroSkull, maar in plaats daarvan een schitterende schedel (al is ie er ook in een matzwarte variant). Het resultaat is een performante speaker die met z'n design de aandacht naar zich toe zuigt, om nadien iedereen in de ruimte omver te blazen met een vol geluid over een breed spectrum. Het been dat bij de schedel zit, fungeert als afstandsbediening. Deze AeroSkull 'will blow your brains out!'

elektrozine.be

Jarre staat gekend om zijn opvallende audiotoestellen en heeft met de Aeroskull-reeks misschien wel de meest extravagante speaker in huis.

Kenmerken mode_editWijzigen

Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 449 00

AeroSkull HD Red

Jarre

AeroSkull HD Red - Jarre is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AeroSkull HD Red Jarre

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: