close

AeroTwist Chrome Jarre op Niwzi

Draagbare luidsprekers zijn sinds enige jaren ongemeen populair. Maar helaas zijn de dingen ook vaak ronduit saai! Zo niet bij deze AeroTwist van - hoe kan het ook anders - Jarre Technologies. Het merk maakt er haar missie van om de luidsprekers die het produceert zo te designen dat ze onmiddellijk opvallen. De AeroTwist is een draagbare Bluetooth-speaker met vier luidsprekers die je eenvoudig uit elkaar kan halen en zo kan vastmaken aan een rugzak of handtas. Met de 4 x 4,5 W speakers levert hij in totaal tot wel 10 uur luisterplezier via een Bluetooth-bron of een mini-jack.

elektrozine.be

De Jarre Technologies AeroTwist draagbare Bluetooth-luidspreker, die je gemakkelijk uit elkaar kunt halen en vastmaken aan de draagriem van een tas of de fiets, biedt high definition geluid met een innovatief ontwerp. De vier luidsprekers hebben een indrukwekkend helder geluid. Met Bluetooth en NFC-technologie kun je de AeroTwist gemakkelijk koppelen met je iPhone, iPad of iPod touch. De AeroTwist Chrome met ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon en een batterij die tot 10 uur meegaat, is niet alleen functioneel, maar ook een streling voor het oog.

Kenmerken mode_editWijzigen

€ 329 00

AeroTwist Chrome

Jarre

AeroTwist Chrome - Jarre is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: AeroTwist Chrome Jarre

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: