close
Canon EOS R100 + Selphy CP1500: €125 cashback

Canon EOS R100 + Selphy CP1500: €125 cashback

Actie geldig van 19/02/2024 tot 31/03/2024
Actie bekijken
Fritel Friteuse Turbo SF: Beckers frikandellen gratis

Fritel Friteuse Turbo SF: Beckers frikandellen gratis

Actie geldig van 15/03/2024 tot 15/05/2024
Actie bekijken
warning Dit product is niet meer verkrijgbaar bij de fabrikant.

Alternatieven die wel verkrijgbaar zijn

Cool Control Basis 0.6L Jura op Niwzi

69294 Cool Control Basis 0.6L 

Goed gekoeld, perfect geserveerd

Luchtige en fijne melkschuim of warme melk voor trendy koffiespecialiteiten lukken perfect als de melk vóór het verwarmen en opschuimen bij een temperatuur van 4 °C vers gehouden wordt.

De elegante Cool Control Basis koelt de melk tot wel 25 °C onder de omgevingstemperatuur. Als een temperatuur van 4 °C is bereikt, houdt de Cool Control Basis de melk constant in het optimale temperatuurbereik.

Dit voorkomt bevriezing en bespaart energie. De hoogwaardige roestvrijstalen houder heeft een inhoud van 0,6 liter. De doordachte schuine constructie staat een optimale benutting van de bijgevulde melk toe. De roestvrijstalen houder kan eenvoudig eruit worden genomen. Dankzij de bajonetsluiting kan de roestvrijstalen houder eenvoudig geopend, gevuld, indien nodig in de koelkast bewaard en eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden.

Optimale omstandigheden voor melk

De geselecteerde materialen, de doordachte constructie en het fraaie design van de melkhouders van JURA zorgen ervoor dat melk perfect bewaard wordt – onafhankelijk van de melkcapaciteit en de behoefte van de klant. De speciaal voor koffie-volautomaten van JURA geconstrueerde verbindingen en de intuïtieve onderhouds- en reinigingsprocessen garanderen optimale melkhygiëne tot in het kopje.

Eenvoudige hygiëne

De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen tussen melkhouder, melkslang en melkpijpje. Verbindingen kunnen in een handomdraai worden gewijzigd, waardoor zowel bij de bereiding van de koffiespecialiteit met melk als bij de aansluitende automatische melksysteemreiniging optimale melkhygiëne gegarandeerd is.

Gegarandeerde hygiëne in de omgang met melk

De beste materialen, de luchtdichte verbindingen en optimale temperatuursomstandigheden van de melkhouder tot in het kopje garanderen een perfecte melkhygiëne. Dankzij de gegarandeerde melkhygiëne worden alle koffiespecialiteiten met melk in uitstekende kwaliteit bereid en stromen altijd met luchtig en fluweelzacht melkschuim met fijne poriën in het kopje.


Waar te koop?


Wij zijn druk in de weer met het ophalen van verkooppunten voor dit product
€ 110 00

Cool Control Basis 0.6L

Jura

Cool Control Basis 0.6L - Jura is te koop bij:

Toon enkel winkels in:

Verkoopt u dit product ook?

Niwzi.be haalt meer dan 5 miljoen bezoekers per jaar. Deze zijn heel doelgericht en staan vlak voor de aankoop van een product. Getuige de meer dan 500 handelaars die op Niwzi staan.

Verkoopt u ook één of meerdere van deze producten?
Dat kan voor 50 euro per maand, succes gegarandeerd!!


Ja, ik ontvang graag vrijblijvend meer informatie!

Product wijzigen: Cool Control Basis 0.6L Jura

Bedankt om ons foutieve informatie op deze pagina te melden
Vervang foutieve info door de correcte: